nu har jag bestämt mig

2009-11-29, 14:12:39 / Kategori: Allmänt
Såhär vill jag fräga mitt hår, jag har redan självlockigt men det går alltid att göra sådana lockar.. Dock har jag tunt hår men wtf!

 

nja.. det blev inte riktigt så nu, så jag dissar denhär ett tag.. back to extentions.. hehe


aaah

2009-11-29, 14:01:09 / Kategori: Allmänt
Nyduschad, sökt jobb OCH sökt lägenhet. Dock bara på mejl så det lär ju inte hända nåt. Efter helgen SKA jag ringa några och fråga om dom fått mitt cv (som sensus säger att man ska göra)

Idag/ikväll är det lussefika hos baby! Något jag alltid längtar efter när julen börjar närma sig är just lussebullar, julmust, pepparkakor, julmat, tända ljus i mörkret, glögg - allt såntdär som doftar JUL!

Jag hoppas också att jag får de julklappar jag önskat mig.. Det är inte speciellt mycket utan bara "behöver"-saker som kaffebryggare, kokbok, gymkort, nya hörlurar, pengar, presentkort etc. Igår önskade jag mig den stickade söta polotröjan från Bik Bok av Calle då jag inte hade råd att köpa den själv haha. Får hoppas på att den finns kvar då =) (calle - storlek medium i grått ;) )


Bilder från förra årets lussebak hos Natalie, min kerub


skavsår och knäont

2009-11-28, 19:13:51 / Kategori: Allmänt
Efter ett uppvaknande med en halv supergod nybakad lussebulle och en kopp te begav vi oss till julmarknad i Gamla Stan. Fanns typ inte sådär jättemycket att se, så vi tog en fika på drottninggatan och sen gick vi till sergelgången då jag skulle fortsätta min jakt på sammetstights.

Calle hittade världens mysigaste "luse"kofta på carlings, och jag hittade dom efterlängtade tightsen på Bik Bok UTAN ett ben för kort/långt utan dessa var perfekt långa(!) , och en laxrosa shört. Måste vara jääävligt små storlekar dock eftersom jag köpte XL (dom enda som fanns kvar.......) och kan ha dom pöööörf. Visst att jag har gått upp i vikt men komigen!? Fan kan inte en normalbyggd tjej köpa ett par tights i Medium utan att se ut som en uppstoppad valross. Ha.





Det blir Star Wars ikväll och säkert några koppar te/varm choklad.
Jag har inte lagt pengar på öl nu, utan på kläder. Känns sjukt bra


all i gon get

2009-11-28, 12:39:53 / Kategori: Allmänt

 

Så jäkla bra och fin. Jag höll på att gråta när den kom men höll mig för annars hade jag behövt att springa ut ur salongen. Så fint fint fint! Jag kan inte lyssna på den nu heller. Louice, jag såg allt att det kom några tårar!


I say a little prayer for you

2009-11-28, 01:14:30 / Kategori: Allmänt
Ooooooh New meewn. Bra film men ACK så corny allt kan va.. I salongen fanns det bara tjejer (någon pojkvän hit och dit) och två spanjorer bredvid mig som under reklamen satt och halvskrev "LA LUNA NUEVA! LA LUNA!"

Hur som helst, jag hittade en blogg som var helt absolut otroligt inspirerande (ja jag får mina klädinspirationer från bloggar jag också!) och tjejen som har den är sååå j*vla snygg. Den är dock ointressant förutom alla hennes outfits och sneakers hon har. Djamila heter hon, <-- klicka där

Jag har ett mål. Jag skall hitta fina handskar, en duglig roapchain (gulan verkar inte ha längre) och nya skor plus massa massa nya tights och linnen och tröjor och AAH

Man kan ju alltid drömma..

Edward hit, Jacob dit

2009-11-27, 01:50:27 / Kategori: Allmänt

Är det bara jag som tycker att Kristen Stewart kan va den snyggaste människan på jorden?



Förutom Calle såklart =) <3

Fin, nyrenoverad lgh på Södermalm, 2900kr/mån

2009-11-26, 22:27:33 / Kategori: Allmänt
Kan det inte finnas en sådan, och jag är först i kön och får den direkt på bara några dagar. Det vore så underbart! Fatta att min uppgift här i livet tills jag fyller 25 är att leta och hitta nya lägenheter i bättre och bättre lägen. Jag kommer bli som Rocky.

Nu har jag mejlat lite på blocket, dom sämsta lägena jag sett. Anmälde mig på en lägenhet på Skarpnäcks Allé på bostad.stockholm.se och hamnade på 63e plats så jag hoppas att det finns någon som vill skicka mig på en visning och sen att alla tackar nej. Blev förvånad över att det var så få som hade anmält sig..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ända sedan studenten har jag hela tiden haft två saker i skallen: Hitta jobb och hitta lägenhet




helt jävla omöjligt...

ibland alltså...

2009-11-26, 11:37:22 / Kategori: Allmänt
1. För två år sedan fick jag ont när jag tränade - privatläkaren sa att han mitt knä var överansträngt och jag skulle vila två veckor. Detta gjorde jag två gånger och han sa samma sak. Han sa också att tjejer inte borde spela fotboll.

2. Jag röntgade mig i globen - dom hittade inget

3. I höstas fick jag ont i knät när jag sov och långt tillbaka har jag haft ont av att promenera i bara 10 minuter och att gå i trappor. Jag gick då till sös och fick betala sammanlag 500 kr för att undersöka mitt knä. Läkaren sa att han inte kunde förstå vad orsaken till smärtan var. Han tog in en "knäspecialist" och han såg inte heller vad problemet var. Jag fick röntga (igen) och dom hittade inget.

4. Jag får inte göra en magnetröntgen på SÖS för jag är inte skriven i sthlm. Jag åker till mamma i Bergsjö och får en tid hos en läkare där som säger att jag är svullen pga en inflammation i knäet och smalbenet. Får tabletter och zongel, smärtan går över men har fortfarande ont i knät när jag går en lång sträcka. Han säger också att jag har ont pga att jag är kobent.

5. Jag går till privatläkaren (för kanske femte gången med mitt knä) för att få en remiss på magnetröntgen för jag har fått nog av att alla säger olika saker hela tiden. Får recept på tabletter samt zongel igen. Privatläkaren säger att det inte alls är pga att jag är kobent. Jag är för ung för att få ont av kobenthet och man ska se ut som ett X om man ska ha svårt med knäna. Han säger återigen att "kvinnor är inte byggda för fotboll"

6. Jag ska på magnetröntgen en vacker dag och hoppas fan på att det finns nåt man kan operera för jag orkar inte med denna smärta längre.





Nu ska jag äta gröt.

the roof caved in and the truth came out

2009-11-26, 00:23:43 / Kategori: Allmänt
Helo! (jag har alltid undrat om någon fattar varför jag alltid skriver "helo" och inte "hello". dr phil säger "helo". det uttalas "yello", haha.)


Idag har inte så mycket gjorts. Jag klagade om att jag skulle behöva gå till sensus idag kl 9 på morgonen. När jag kom dit så säger min coach att jag inte har möte förns Nästa vecka. Jag gick hur som helst tillbaka till baby men ville inte väcka honom så jag lade mig i soffan och tittade på Drömkåken (en av dom bättre super-svenska filmerna, yes)
Jag somnade och vaknade klockan två när baby kom krypandes från sängen.

Vi gick till skrapan och skulle byta mina tights, Foffi sade igår att det finns såna på cubus så vi åkte till stan för att kolla. Dom va inte ett dugg lika dom på monki så jag köpte dom inte (plus att dom bara fanns i XL)
Det blev en promenad genom Gamla Stan. Calle är så smart och vis, han kan nästan allt! Bara man frågar om nåt så får man veta jättemycket. Jag lär mig nåt nytt varje dag, det är sant!

Nu skall jag gräva ner mig i soffan.
Kolla videon. Låten är bra, men hade sugit utan Imogen Heap's underbara refräng.


#&%!!@

2009-11-24, 22:51:11 / Kategori: Allmänt
* Timberlandskorna var "små" 39or - jag fick skavsår efter en timme

* Gick till swedbank och skulle betala hyran själv för första gången. Det är ett nummer framför mig och när det är min tur (eller halva turen tanten hade) så pajar deras datasystem och ingen kan göra nåt

* Köpte sammetsleggins på monki, provade dom när jag kom hem till calle, dom var för små så jag fick springa tillbaka lite snabbt och byta till en större storlek (vilka var dom enda som fanns kvar). När jag sätter på mig dom är ett ben ca två-tre cm för kort så jag måste gå tillbaka IGEN

* Jag brände mig på ugnen så jag har ett stort svidande märke på handen

* Kycklingen vi skulle äta till middag såg helt underbar ut på bilden men blev inte alls speciellt gott när vi gjorde den själv. Det såg vidrigt ut eftersom vi fick bitar med inget kött på och med hela "bröstkorgar". huuua...

* Klockan nio imorgon ska jag va på sensus igen för att prata om.. tja.. ingenting..

* Jag somnade i calles soffa och nu är jag på skitdåligt humör

Så mycket fel under en dag.. Då borde jag har tur imorrn?




Sensus

2009-11-24, 12:27:36 / Kategori: Allmänt
Ja, då har jag varit på sensus på coachmöte. Jag kände mig normal, smart, snygg och så jävla bra. Men ändå ledsen över att ställa mig frågan "shit, är jag verkligen på samma nivå som dessa människor?"
Vi kallar coachen lärare och den konstiga slovaken för Per

L: "Per, vad tänker du på? Vad som helst" (angående coachningen alltså)
P: (med brytning) "Asså.. Jag vet inte varför men jag tänker på hamburgare höhöhöh. Jag e fett hungrig höhöhöhö"
L: "Okej.. det.. kan man ju göra."

Fem minuter senare:
L: "Så vad ska man göra för att tänka positivt på jobbsökande?"
P: "Höhö.. Man kan tänka på kisskatter! Hehehe, då blir man glad"

HALLÅ ÄR DU HELT JÄVLA RETARDERAD ELLER DITT JÄVLA RÖVHÅÅÅÅÅL!??!?!
..tänkte jag medan jag log åt kissekattskämtet för att inte vara ohyfsad.



jag gick tidigare för jag ska inom tio minuter gå till bussen och åka till hornstull för att inhandla mina timberlands.

Tröttis

2009-11-23, 22:25:21 / Kategori: Allmänt

Jag som skulle komma hem med en klänning och sammetstights fick ett tråkigt besked från Nadia som sa att det inte finns några tights kvar alls - någonstans! Och klänningen va inte så jävla snygg som jag trodde heller.. Nu vet jag iallafall att jag har storlek 40 i kläder som inte har stretch.

Jag kom iallafall hem med en annan klänning för 150 kr från H&M och tittade vidare lite till men hittade inget speciellt. Imorn ska jag till Hornstull och köpa mina Timberlands (yaaay) och sen ska jag gå på jakt efter en ropechain på Gulan och ett par sköna sockar. Sen får det räcka, för det skall betalas hyra också!

Jag har iallafall kommit på vad jag ska köpa till mamma i julklapp, en yantramatta (eller shaktimatta?) från stadium. Om den är billig haha..



jag testade calles mammas matta och den var smärtsam, men jag tror nog jag låg fel.
det gör ganska ont med 11.550 taggar i ryggen hehe..


Haha

2009-11-23, 13:34:56 / Kategori: Allmänt

Ikeas julreklam är rolig, jag skrattade lite åt den nyss. En pojke som ger sin mamma, mormor och morfar en varsin smörkniv som är helt vanställda och dåligt gjorda. Sen får man se "dagen innan" då han varit på ikea och köpt smörknivar och sen suttit i garaged och vanställt dom med flit så dom ska tro att han gjort dom själv hahaha!



Igår somnade jag inte förän kl 6 på morgonen. Jag ska aldrig någonsin titta på skräckfilm igen! Jävla Paranormal Activity. Jag var helt säker på att det va någon som andades på mina fötter vid femtiden.... Men! Jag vaknade klockan elva och sedan tolv och nu har jag duschat och grajjer så jag tog mig upp iallafall.

Om sega Nadia blir klar snart så bär det av till stan och H&M på drottninggatan för där, ja där mina barn, ska jag inhandla en klänning och sammetstights =)

(och imorn får jag mina timberlands för bara 400 riksdaler!)


Ibland kan man undra...

2009-11-23, 01:41:19 / Kategori: Allmänt

För ovanlighetens skull så gick jag ut på loftgången och rökte helt ensam. Det händer dom gångerna jag är hemma, alltså ungefär 1-2 gånger i månaden.

När jag har suttit ute på den lilla svarta stolen och blossat, så har jag tittat runt lite och sett att lägenheten snett mittemot min tittar på porr. Det är inget självklart, men man förstår ju eftersom det är massa beiget hudfärgat som "guppar" på en stor plasma tv.
Utanför lägenheten står en barnvagn.

Jag kan inte låta bli att undra om det är pappan i familjen som sitter och drar en runk sådär på nattkvisten eller om familjen har en äldre son? Jag har inte sett så många tonåringar som bor i denna byggnad, så jag drar slutsatsen av att det är pappan som tittar på porr. Vart håller då mamman hus? Vad har pappan för ursäkt när mamman kommer ner för att ta ett glas vatten och ser att hennes fästman sitter och tittar på porr? Om man drar slutsatsen att det är sonen som tittar på porr, vad säger då mamman/pappan om någon av dom kommer ner och ska ta ett glas vatten? Vad säger man då?

Någon av dom borde ju ha en backup som t.ex. vara beredd på att byta kanal eller typ "oj jag råkade somna i soffan när jag tittade på playboy innan 00.00"


McDonalds sköndal

2009-11-22, 23:12:20 / Kategori: Allmänt
Jag hade tråkigt här hemma så jag tog mig till norra sköndal för att hänga lite med donken tjejerna =) det var kul att träffa nadia, louice och jebi men jag hamnade lite i verkligheten när Louice nämnde avskedsfesten.

Jag vet att jag inte träffar er så ofta, but it breaks my heart att ni ska bort i tre månader <3 däremot är jag så sjuuukt avis på er Thailandmänniskor (dvs. jonis, johan, elin, ida och cronja också!!) Förhoppningsvis går min 20-års present i uppfyllelse - en utomlandsresa hoho

Nu blir det entourage och massa gott.
Natti

söndag, nu igen!?

2009-11-22, 19:14:25 / Kategori: Allmänt

Veckorna går ju åt som smör i solsken. Det är skitväder ute, jag har ont i knät mer än någonsin på länge och jag hittar inte på nåt kul att göra. Men inte ska man gråta över spilld mjölk! Jag har blivit accepterad av tyresö kommun så nu har jag äntligen pengar på kontot så att mamma äntligen slipper lägga ut flera tusen kr på mig!

Det betyder alltså att jag kommer betala hyra och allt själv.. Fast "själv" med en annan betoning. Jag har ju fortfarande inte jobbat för pengarna med blod svett och tårar precis.


Ikväll är det Entourage och det skall ses med mina vänner popcorn, julmust, marabou och riskaka. Men nu ska jag ge "16 and pregnant" en chans. Börjar på MTV nu och får mig bara att tänka "herregud jag skall inte skaffa barn förns strax innan klimakteriet!!!"



entourage 22.30 på 6an


lördag eftermiddag

2009-11-21, 18:52:58 / Kategori: Allmänt
Var i stan nyss med Carl Olof och testade ett par timberlands. Dom satt lite som doc martens (-ins?) eftersom jag har ganska smala vader. Men med ett par svarta/vita sockar till leggins så kommer det se koolt ut! Jag hoppas bara att tjejen som säljer dom har kvar dom för dom kan inhandlas till ett pangpris hoho!

Jag hittade också världens finaste klänning på H&M, en liknande som Nadia har från monki som jag blev helt kär i. Finns inte på hemsidan dock.. Men den är superfin och jag vet att ALLA kommer ta slut nu på onsdag eftersom det är löningsdag (inte för mig dock)

Har någon sett New Moon än? Den verkar lite dålig.. eller dåligare än twilight. Den fick bara två av fem i metro igår. Synd.


Dagens goda gärning

2009-11-20, 23:00:45 / Kategori: Allmänt
Jag skulle träffa foffi idag. Hon smsade mig igårkväll och frågade om vi kunde ses, så jag steg upp klockan 13 "imorse" för att fixa mig och springa över till henne på söder. Men först för att checka att hon är hemma så ringer jag henne. Jag förklara att jag måste lämna nycklarna till calle först innan jag åker till henne. Hon svarar

-"va? vadå har jag sagt att vi ska ses idag?"
-"va?..ööh.. OJ!! HAHA!"


Alltså så har jag hela tiden trott att det var foffi som hade frågat om vi skulle ses men det var ju såklart sofia andré som jag hade pratat med!

Dock slutar inte dagen där. Jag tänkte att jag inte orkar gå runt i stan med min "väska" som var full av grejer, så jag tänkte att jag skulle gå hem till baby (som var på plays) och lämna väskan. Jag ringde såklart på först för jag ville inte bara låsa upp dörren helt plötsligt för det skulle kännas ohyfsat. Calles 92åriga granne öppnar då dörren och säger sorgset "-det har hänt nåt med mig". Jag blev lite orolig och började fråga henne om hon gjort illa sig, om hon behövde ringa nån, vad som har hänt etc. Jag fick då komma in hos den trevliga damen och hjälpa henne ta reda på vad hon skulle göra åt saken. Det slutade med att jag ringde taxi sthlm. Vi åkte till SÖS och jag satt där och väntade med damen tills det var hennes tur att besöka läkaren!


Jag blev kallad ängel flera gånger

Paranormal Activity

2009-11-19, 19:58:20 / Kategori: Allmänt
Fyyyy vilken bra/läskig film! Otroligt obehaglig, det bästa är att man aldrig får se vad det är för något utan allt är bara kusligt och spökligt! Jag fick lite av en adrenalinrush efter att jag sett den och ville se den igen haha. Den är så sjukt sevärd och tro mig, den var faktiskt läskig så lyssna inte på folk som säger att den är dålig! ;)


goodmorning

2009-11-19, 13:23:18 / Kategori: Allmänt
Usch. Vilken skräcknatt. Mitt knä gör inte ont om jag ligger på mage, vilket är en position jag aaaldrig somnat i och sedan vaknat i. Det betyder alltså att jag vaknar liggandes på sidan vilket också betyder knä-smärta. Det gör så ont och knät är så stelt att man inte räta ut det efter att man böjt det. Jag kan heller inte ligga på rygg för då är knäna åt "fel håll"... i-landsproblem..

Så när jag är typ 40 kommer jag behöva sjukskriva mig och förpensionera mig pga mitt knä?

Jag hoppas baby vaknar snart för jag har tjatat och tjatat om att vi ska se Paranormal Activity men vi har inte vågat på natten.. Så vi ska se den på dagen idag istället! yaaay

Jag hittade ett par timberlandkängor också på blocket för 500, sen när jag mejlade henne så kan jag få dom för 400 och det är ett rejält kap eftersom dom kostar 1500 som nya. Dock måste jag testa såna i butik eller nåt.. dom har en tendens att ge en klumpiga fötter..

dom ser ju inte stora ut?

Paradise Hotel

2009-11-16, 15:49:24 / Kategori: Allmänt
Ja, jag såg första avsnittet av det igår, och som jag har tjatat på calle att vi måste se det! Dock blev det en liten besvikelse för det var så kort.. trodde det åtminstone skulle va 40 min inte 20..

Först trodde jag/vi att brandmannen var en som vi såg på gate-one (?) i stan men det visade sig att det var fel. Dock så var dom så sjuuuukt lika och det skulle inte förvåna mig om han förlorade yrket och började på klädbutik efter att ha varit med i paradise hotel :P

Sen Jackie då. Jag tyckte hon var jättesöt och skånska på tjejer är ju så fint! ..tills hon berättar att hennes hämnd på sin pappa som sitter i fängelset var att vika ut sig i slitz för att alla andra på anstalten skulle se hans dotter naken? Det var det onödigaste hämnden jag hört!
Och vem fan har sex i första jävla avsnittet!!?


Tydligen klippte dom bort detta:
-Tycker du om min kuk i dig?! Ah nej, det här går inte alltså! Aääee nu kommer jag. FITTA!!

- Nej, Nej, Nej, försök att hålla dig, tänk på nåt äckligt!

(taget från no more mr.nice guy)



Det jag blev "upprörd" över var att jackie viskade -"kom igen vi kör doggystyle"

Aa, jo tjena. Det kommer ingen se? men vad gör man inte för att bli känd..

söndag eftermiddag

2009-11-15, 16:09:02 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade med massa ont i magen men lugnades med en stor tallrik mannagrynsgröt med kanel+socker+mjölk. Och nu min hemmagjorda latte (som inte alls var lika god idag som den varit förut..)

Jag läser faktiskt alla "stora" bloggar eftersom jag är arbetslös och när jag inte har nåt att göra så tillfredställer dom min ensamhet. Det har blivit lite av en rutin, och jag skäms lite för det men det är något med att jag älskar att hata.
De jag läser är blondinbellas, kenzas, kissies, falsk sanning och stopandreplay-bloggen. Ibland också Viktoria Tomic som jag hittade för några dagar sedan, hennes stil är så häftig!

Hur som helst så har jag blivit en såndär som har koll på alla bloggare som tjänar pengar på att skriva skit om deras liv, vilket jag aldrig tycker är speciellt intressant. Jag tror jag läser bloggarna för att jag önskar att jag också kunde tjäna pengar på att visa vilka kläder jag har på mig idag och vad för lunch jag har ätit. herregud, det är ju enkelt....

Det är faktiskt lite roande att läsa falsk sanning för man kan skratta åt hur "operfekt" människan är, även fast man har löshår, fixade naglar och tjänar 30 000 på annonser i månaden. Det är kul att läsa om att tjejerna som bloggar redigerar sina kroppar i photoshop, ljuger för att få uppmärksamhet och egentligen inte är så glamourösa som man kan tycka.

SÅ HAHA! Jag är mer "perfekt" än en känd bloggare, och det är där jag vinner på att älska att hata =)

Jag hittade en till lite underhållande blogg också.. No More Mr.Nice Guy

lördag (känns som måndag)

2009-11-14, 19:39:14 / Kategori: Allmänt
Tjudiluu!

Nu har jag lämnat mitt CV till rätt person på donken i norra sköndal för tredje gången! Jag hoppas verkligen jag inte är så invalid att ingen vill anställa mig.. nu behöver dom ju faktiskt personal med tanke på att jessica och louice ska till thailand och vad jag vet många fler, hihi.

Jag åkte till ringen och prövade två "klänningar" på h&m. Ett fodral fast med långa ärmar som jag har velat ha superduperlänge! Och en trekvartsärmad stickad klänning med "guldpluppar" på axlarna och bak i ryggen. Fint fint, dock alldeles för dyrt.

Och såklart hittade baby ett par air max's (dom vita/limegröna som jag suktat efter!) på blocket och självklart så kostar dom bara 800 kr! Jag vill ha.. om man ändå vore rik. Ska jag satsa på bloggen kanske? ;)

oh lord, won't you by mee..


Nu ska jag sätta mig hos calle och titta på simpsons och sen tvinga med honom till konsum för att köpa middag!

XOXO

crybaby

2009-11-13, 17:05:36 / Kategori: Allmänt
gah, på bussen låg världens sötaste mulatt-bebis i sin vagn då hennes pappa lät henne lyssna på musik i mp3n.
Men.. jaa, MEN. Bebisen börjar gapskrika och gråta och jag får ont i öronen och håller på att bli galen! Dock satt jag bara och log för hon var så söt.. det är nåt med mulatt-bebisar. Sjukt fint anlag med vitt+svart, haha!

Jag åt kebab med baby, gott gott, dock blev det en rush från bussen hem för ett besök på toaletten. Det kommer små varningar när man fortfarande är i stadiet då man inte kan bajsa hos pojkvännen.

Okej, jag skulle skriva om nåt som jag tänkte på på bussen, men så ba *poff* försvann det. Det var ju kul, tror jag.. minns inte.

Tror det blir en powernap med hopp om att sminket är kvar som det är nu.

wishlist

2009-11-12, 20:43:27 / Kategori: Allmänt




1.kosslurar (mina har gått sönder igen)
2.nike air max 90
3.melody ehsani-smycken (bajsdyrt)
4.kaffebryggare
5.unika doorknockers i guld
6.ropechain
7.stövlar från h&m (jag vet att jag aldrig använder klackar men det är något med dessa..)
8.bustier från kappahl

9.kokbok
10.ny tatuering
11.timberlandkängor (fråga mig inte varför, jag tycker det är coolt bara)
12.stentvättade jeans
13.pengar
14.magväskor i stora lass
15.ett nytt svart fodral (kan likagärna efterlysa den på en gång: har någon sett min svarta klänning från gina?!)

Åååh snälla tomten, snälla!!

im your biggest fan, i'll follow you until you love me

2009-11-10, 14:10:35 / Kategori: Allmänt
Efter en god natts sömn och frukost på sängen så sitter jag och baby och lyssnar på spotify och är inne på varsin dator. Det är kärlek det <3 haha

Jag vill göra en önskelista, kanske ge mamma bloggadressen så hon kan kika in och kolla vad jag vill ha. Eller så skriver jag bara en önskelista men det är så tråkigt... Jag vill göra nåt produktivt istället för önskelista! Typ klippa ut bilder på vad jag vill ha, klistra fast på ett stort A3 och sen posta till mamma? Det vore koolt..

Idag skall jag göra en överklagan hos socialförvaltningen efter att ha blivit nekad försörjningsstöd, för nu har jag fått mina papper från skatteverket! Vuxenpoäng + pundarpoäng..?

låg

2009-11-09, 20:00:31 / Kategori: Allmänt
Känns som att hela min barndom bara tas ifrån mig. Först mamma som flyttar och vi lämnar lägenheten i skarpnäck som jag växt upp i, sen slutar man skolan och måste kastas in i vuxenlivet på en gång. Och nu ska ännu en plats där jag växte upp på försvinna för gott.

Jag har så sjukt fina minnen från vattlång, det finns inte på min världskarta att aldrig mer kunna basta, åka pulka, bada i ån, dricka rödvin och spy bakom huset, ligga i soffan och slappa i morgonrockar, leka mörkagömma, ha dubbla syskonbråk, äta nybakta finska piroger, spela kort i köket, hitta på egna lekar, berätta om jesus och fikonträdet etc.

Jag saknar dig tolvanen.


nu ska jag titta på ullared.

Coraline

2009-11-07, 20:36:59 / Kategori: Allmänt

Yoddle-yoddle
Jag tittade precis klart på filmen Coraline. Jag såg den i somras nångång (ensam då också hum..) och blev faktiskt lite rädd.

Den handlar om en liten tjej som heter Coraline vars föräldrar är jättetråkiga, aldrig lyssnar och bara jobbar hela tiden. Hon hittar en liten dörr bakom tapeterna i deras nya hus, och på natten går hon genom dörren och kommer fram till sitt eget hus fast mycket finare och färggladare. Där finns också hennes föräldrar fast mycket roligare, färggladare och lagar massa god mat typ. Och allt i den "bra världen" har knappar som ögon. Hur som helst så visar det sig att den andra mamman är galen barnätare typ.

Jag tycker den är jätteläskig på ett barnligt sätt. Den är hur som helst cool och ni borde se den helt enkelt!



snart ska jag åka till calle och förhoppningsvis göra varm choklad med grädde =)


like totally

2009-11-06, 15:39:08 / Kategori: Allmänt
ooooooh vad jag inte gillar dethär med arbetslöshet. Det är ju självklart 50/50 - det finns inte mycket lediga jobb men å andra sidan är inte jag den som söker frenetiskt varje dag.

Jag tycker inte om "kommunfullmäktiga beslut" för jag vill bara göra saker själv, jag vill söka jobb själv,och jag vill INTE gå på Sensus-flensus.

Nu har jag smällt i mig en halv-halv påse chips och ska äta min cup-a-soup. Kanske åka till stan och köpa magväska på AA.

mitt liv är så farofyllt!

i think it's time for you to hate me again

2009-11-05, 12:17:13 / Kategori: Allmänt

JA eller NEJ?


If you f**k with me i'm gon dash the curry

2009-11-05, 12:00:27 / Kategori: Allmänt
Jag är 30-70 på att klippa mig som Rihanna. Problemet är att jag är vit som en lax-mage och rihanna är svart (mulatt?). Färgar jag håret svart (eller väldigt mörkt) så kommer jag se ut som en flata om jag inte börjar sola solarium regelbundet = hudcancer, vilket inte är värt för en god damn haircut! Jag är kluven.. som mina toppar! (haa)

Och så har jag hittat världens finaste halsband på H&M, äntligen har dom lite coola halsband! Och så hittade jag coocoo-butiken! Tror jag.. den ligger iallafall på tjärhovsgatan (?) eller tvärgata till folkkungagatan.. Finfina saker och jag vill ha mycket därifrån.

Jag vill också har en korsett från kappahl (heter det korsett när den bara går till revbenen?) och så vill jag ha ett svart fodral och en magväska från AA. Och så vill jag ha nya näsdukar att ha i håret, jag vill be morfar såga upp stora trianglar i plywood och inhandla dekorationsfärg och små penslar och clips för att kunna göra egna örhängen och halsband... Jävla pruttvärld! Måste allt kosta pengar?


laxmage

 

Nu ska jag lyssna mer på m.i.a och så småningom klä på mig och försöka få tag på nattkatt för att hämta mian välförtjänta cash!


You're my personal set of heroine

2009-11-02, 15:56:38 / Kategori: Allmänt

Ååh, Twiligth är brabrabra! Eftersom jag laddade ner en crappy version i vintras så testade jag nu att ladda ner en dvdrip eller vad det heter (förstår inte riktigt alla dessa termer...) och t.om. svensk text! Så skarp bild och lite mer förstående vad dom säger - vips en av de bästa filmerna jag sett.
Twilight är en typisk film man kan se om och om igen.. och jag tror nog att majoriteten av twilight-älskare är tjejer. Den är så tjejig som den kan bli.

Hur som helst, jag fick babyboo att inhandla en pälsmössa från h&m (som jag egentligen bad honom pröva för skojs skull men det visade sig att han var prutt-snygg i den) och han köpte presenter till sin bror!

Skulle egentligen på sensus-möte idag men jag "råka stänga av mitt larm"... Jag är så otroligt lat.


don't let them say you aint beautiful

2009-11-01, 13:35:53 / Kategori: Allmänt

Åh jag tittade på rikauteliggare-bloggen och hon är så snygg och har så fin klädstil.. jag önskar jag också kunde gå i sånadär klackar (jag är för lång och går som en giraff)

Jag tittar på Made om ett cheerleadinglag, en tjej gråter hela tiden och är värsta mesen. Och så tvättar jag, jag behöver rena underkläder efter att jag märkt på kvällen att jag tagit på mig skitiga underkläder.. äckligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag vet att jag har ganska mycket att göra imorn iallafall. Gå till äckliga Sensus, ringa min socialsekreterare, åka till skolan och lämna in böckerna som är försenade + en kopia på betald räkning.

Igår "gluggade" jag och baby på Clockwork Orange (efter att calle berättat att han sett fyra killar varit utklädda till dessa) så vi laddade ner den. Den var helt okej, jag borde varit lite piggare helt enkelt.

Klockan 9 börjar min dag imorn. Min dag idag börjar inte förns klockan sex när min ögonsten slutar jobbet. Här hemma finns det inget jag kallar "liv" så just nu är det natt.

Oj vad glada vi var!


clockwork orange