Så går det med en trasig dator

2009-05-16, 19:13:17 / Kategori: Allmänt
Shit, hela bloggen har långsamt blivit helt obesökt av dess skribent, usch och fy på mig! Jag har ju trots allt varit aktiv, tills datorn pajade för en månad sen, hum.
Jag sitter hemma, för en gångs skull! Har inte sovit hemma på en månad tror jag, helt ofattbart vad konstigt det är.. Man kan nästan säga att jag bor på två ställen, och med tanke på att jag har tänkt åka upp till mamma lite oftare så kan man säga att jag nästan bor på tre. Nej fyra blir det fan. Ha. Fast det är kul, och det känns bra.

Har pillat med mitt hår i evigheter, testat hårband, uppsatt, turban, näsduk, mittbena, snebena, allt! Har för fula sjalar för att kunna ha turban, orkar inte möblera om håret för att kunna ha uppsatt utan att man ser att det är extentions, av näsduken får jag sjukt stort bakhuvud och tuperar jag håret högt upp på huvet ser jag ut som en emo.. Så det fick bli mittbena.. och platt rakt, tråkigt hår. Jag orkar inget annat haha.

Det är skönt att vara ensam, kunna tänka utan att någin frågar. Kunna prata för sig själv och märka att man är hes, kunna sitta och skratta högt åt ståuppkomiker på tvn och sen titta runt efter nån att dela det roliga med, och märka att ingen är hemma. Det är ljuvligt på nåt sätt, att göra det. 

Jag har varit förskyld i en vecka, har sovit hela dagarna och ändå inte mått bättre. Min man tror att vi/han har HIV och jag börjar helt plötsligt bli sjukt nojjig över att det kanske är det vi har. NEJ! Usch blä dumma tanke haha.

Sjuuukt ointressant inlägg. Förlåt. Jag har faktiskt inget vettigt att skriva om. Har inte gjort nåt kul på sistone (jodå, vår skiva var bästbästbäst men det var ett tag sen så det är ju inget aktuellt att skriva om hihi) utan jag har bara slappat och sovit och tittat på tv. Min händelserika vardag, eller hur.. Måste skaffa mig ett jobb haha.

Nej, ska faktiskt plugga.
HEJ