Alhelgona

2009-10-30, 15:02:11 / Kategori: Allmänt
Ja, då sitter man här och spiller tårar som stinker frustration, igen. Jag skrek inte ens, jag bara pratade lugnt för jag vet hur det blir när jag börjar skrika... Men inte funkar det? Nä. Själv måste man alltså leva efter någon annans regler eftersom denne vägrar samarbeta. Och vad blir det då? Jo, disk överallt, skitiga stekpannor/kastruller som hindrar mig från att kunna laga mat utan att behöva diska upp allting. Jag har aldrig sett ett kök så skitigt som när "någon annan" varit där och härjat för att kunna mätta sig för dagen.

Vad har jag gjort för att förtjäna ett sådant äckligt och osammarbetsvilligt syskon som vägrar lyssna på varken mig eller min egen mor? Nu tänker ni "ååh vad jobbigt att bo ensam med småsyskon!". Nej, 22 år är han och kan fortfarande inte ta hand om sig själv.

Jag är trött på att hela tiden måste hitta på nåt att göra bara för att slippa komma hem och städa, ta skit, bråka för att någon inte vill lyssna. Jag är så ledsen över att mamma alltid får höra allt från mig, allt skit som håller på att göras här hemma, allt som som jag måste ta in för att behöva dela lägenhet med en vuxen cp-skadad bror. Herregud, t.om. jag är mognare än honom.. Folk trodde ärligt talat att du var den yngsta! Hah!

Den dagen vi flyttar isär så räkna inte med min vänskap. Du har skadat mig och min själ alldeles för mycket, och jag har mått alldeles för dåligt för att kunna bli vän med dig efter detta. Jag hoppas du är nöjd, Niklas, du har slängt bort kanske det värdefullaste du kommer ha. Din egen syster.

Bärssö

2009-10-25, 16:55:37 / Kategori: Allmänt
Jag trodde klockan var sex, inte fem, för då blev jag ledsen i ögat när jag insåg att jag kommer få vänta en timme till innan jag får höra babys mysiga trött-röst igen. Bajs.

Jag åkte till mamma i fredags kväll, jag har aldrig varit med om mer kärringar som knuffas än i kön till bussen! Jävla haggor alltså, trängde sig gjorde dom också även fast jag stod nästan längst fram! Jag ska också bli en sån kärring, och göra livet surt för andra. Fy skam säger jag!

Mamma och jag satt uppe till klockan sex på morgonen. Vi drack gin, och helt plötsligt insåg jag att jag varit vaken i nästan 22 timmar i streck (fast jag somnade i tjugo minuter på bussen upp) men det gjorde inget för vi hade kul.
Igår mådde jag mindre bra då gin tydligen innehåller mycket socker, så jag låg helt stilla i soffan för att hela världen inte skulle snurra runt. Ont hade jag, ville inte äta eller dricka nåt, men så småningom tvingades jag i ett halvt glas vin för att bevisa att en "återställare" faktiskt funkar på riktigt.

Imorrn ska vi till mormor och morfar och äta middag. På tisdag ska vi åka till stan, och då åker jag hem på kvällen, tror jag iallafall? Kanske har missuppfattat allt.. Hur som helst så dröjer det tills jag får träffa min älskling igen. *lessen_flikka_grater_blod*

mm.

helo

2009-10-22, 15:35:12 / Kategori: Allmänt
usch usch USCH! Jag som faktiskt lyckades vända på dygnet, och sen "råkat" sova till 16 i söndags, har nu vaknat kl 14 säkert tre dagar i rad nu. Så jäkla dumt. Jag åker iallafall till mamma imorrn och där ska jag faktiskt vända på dygnet, för det är inte kul alls att vara den enda som är vaken i det där huset när alla andra ligger och sover. hua!

Det betyder alltså att jag inte kommer gå ut med alla på lördag, men däremot ska jag försöka haka på Cronja, Karin och Lollo i Sundsvall beroende på vad dom ska göra och så. Det tar dock en timme att åka till s-vall från mamma, och jag lär ju verkligen inte åka tillbaka till mamma på natten sen heller. Aja. Får se hur det blir.

Min baby sitter och tittar på tv, och jag skall snart göra nudlar med "cripsy chicken"-smak vilket inte kommer förvåna mig om det är starkt....

HEJHEJ

tråk

2009-10-19, 17:38:41 / Kategori: Allmänt

taget från tjuvlyssnat.se

Stockholm Calling

2009-10-19, 16:45:10 / Kategori: Allmänt
Bah. Jag lyssnar på Sophia Somajo (som jag äntligen får göra för calle har spotify och mitt funkar inte och det går heller inte att ladda ner) och tycker faktiskt att det är rätt mysigt att lyssna på, typisk musik man klarar av att lyssna på om och om igen för att ta död på tystnaden.

Jag har inte så kul. Baby kom hem idag (yaaay!!) så jag mötte honom på centralen och sprang fram till honom och pussade hans trötta ansikte. Sprang och sprang, jag skuttade de sista två metrarna.
Men ack, jag somnade på soffan och blev väckt för jag måsta (ja man kan säga "måsta" om man kommer från hudik) till "sensus" i medis för att få lite hjälp haha. Jag höll nästan på att somna, jag har en dålig vana att somna i klassrumsmiljöer men jag lyckades hålla mig vaken idag.

Jahap. Jag försöker hitta nån bra film att ladda ner men icke. Calle jobbar minst 3½ timme till så jag måste hitta på något rapido! Kanske smyga i kylskåpet och skafferiet eller nåt.. hm. Jag är hungrig. Och te! Te vill jag ha! :(

hej

lillie.blogg.se

2009-10-17, 09:53:53 / Kategori: Allmänt

Man märker att "sveriges kändaste bloggare" sätter spår på den yngre generationen. Det har alltså blivit populärt att provocera folk genom att prata konstigt, ha rump-salva på läpparna och sminka sig kopiöst för mycket? Jag är glad över att min generation aldrig hann med det där med ränder på kinderna och idominen (inte för mig iallafall, jag hade idomin i rumpan när jag var liten och hatade lukten av salvan). Här är iallafall det värsta jag sett:


självklart förstår jag också att hon skämtar


YES

2009-10-17, 08:52:40 / Kategori: Allmänt

åååh nu blev jag så himlans glad när jag slog på tvn igen (efter min besvikelse om det där med barnprogrammen) och vad sänd då? JO! DOKTOR MUGG! :D:D:D hihi. Så himla kul haha <3


Dr mugg skrattar som Dr Evil..hmmm..

Jag vill se Bröderna fluff och det där som gick på fyran förut, typ hans och greta och dom sagorna när dom slutade med "Dass Ände!"


pppprrrrfffffff

2009-10-17, 08:14:22 / Kategori: Allmänt
Goood morrrrooon!
jepp! jag är vaken kl 8! faktiskt, så klev jag upp 6.30! mohahaha.. jag börjar bli bra på dethär med att vända på dygnet. Det är bra att ingen annan vill boka tvättstugan 7-10..

Förresten så tycker jag inte om "dagens" barnprogram. Det suger verkligen, jag menar, vart tog det barnsliga vägen?! Nu pratar t.om. dom tecknade figurerna (som egentligen inte längre är tecknade utan animerade) har mobiltelefoner och pratar om dålig täckning? Hurra för tekniken, men barnprogrammen som visas nu är inte ens densamma som förut.. Är Disneydags ens Disneydags längre? Det är typ konstiga dockor eller animerade människor som pratar med jättemesiga röster? Det ska ju va Musse och Kalle Anka och Svarte Per och Långben! Piff och Puff! Stålkalle! Timon och Pumba!!!!! AAAH!!

Jag lever i misär.
Just nu gör min pojkvän intelligenstest. Hur ska jag klara mig sju månader från honom om jag inte ens klarar fyra dagar?

ta mig härifrån!

2009-10-16, 23:23:05 / Kategori: Allmänt

..när jag skrev det till en kille på msn en gång för jag hade bråkat med familjen eller typ klagade över skolan så svarade han "sådär säger alla tjejer.."
Det är sant! Och det är så himla omoget att ens säga "ta mig härifrån", det låter ganska fult också.. vet inte riktigt vart jag skulle komma med det.. Juste! Jag hatar att bo här och jag vill inte ha varken niklas eller hans vänner/flickvän hängandes är (inget personligt vänner/flickvän) för jag vill vara själv! Snälla kan jag få vara ensam här hemma för en gångs jävla skull så jag slipper städa upp efter äckliga matlagningar och äckligt mjöl i besticklådan SOM FORTFARANDE LIGGER KVAR DÄR!

Jag bor med ett cp

Jag har iallafall lite stolthet i dethär hushållet, eftersom jag inte rullar hasch-joints varje dag och snor folköl från mina syskon UTAN ATT GE NÅT TILLBAKA :)

Detta är inget "tyck synd om mig"-ta mig härifrån.
Jag menar det verkligen, ta mig härifrån. Jag är trött på att bo med någon som använder viktiga pengar till att köpa knark för att kunna bli hög och försöka försvinna från det verkliga livet, när andra försöker att hitta jobb och bara lägger pengar på hmm, låt mig se: MAT!? stupid fuck...

Jag har inte druckit en starköl sen början av september tror jag.. Jag vill på förfest med mina tjejer, dricka vin och prata om allt såntdär vi brukar prata om. Jag vill bli full och vingla runt och hångla upp min älskade pojkvän och vakna dagen efter med världens äckligaste andedräkt och bakfylla.

bajs


idol suger

2009-10-16, 20:28:35 / Kategori: Allmänt
Ändå sitter jag och tittar på det hehe. Jag väntar ju på blades of glory som börjar 22! :D

Idag idag.. jag har åkt till sköndal och lämnat cv på McDonken och sen åkt till Sofia efter. Blev bjuden på kanske världens godaste pizza! 4-real! Nu är jag hemma iallafall, har poppat poppekorn och äter upp mitt sista godis, och dricker flädersaft/juice/koncentrat/vet ej.

Det är Michael Jackson-tema på idol. Fyfan vad alla kommer låta SÄMST! Idol har tappat sin glans, om den ens hade sin glans när den kom till sverige.. Hm. Det var iallafall roligare när man var mindre helt enkelt, nu tycker jag det är ganska pinsamt att se på. Och varför har dom införskaffat dansare på scen? Jo, FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT SÅ DOM MÅSTE KOMPENSERA TRÅKIGHETEN MED ÄNNU TRÅKIGARE DANSARE! BAH!!!

Jag saknar Calle... <3
hej

It's redonkulous!

2009-10-15, 21:30:56 / Kategori: Allmänt
hihi, eftersom det är folk hemma så vågar jag titta på klipp från Ghost Adventures. Det är inte så läskigt, det är faktiskt ganska coolt, och jag vet faktiskt inte om jag ska tro på det eller ej. Det som blir lite creepy är när det är tyst och det visar en mörk plats, för då känns det som att nåt bara ska dyka upp framför kameran! Typ ett hemskt ansikte eller nåt!

Jag kommer ihåg när jag gick i fyran, då pratade vi jättemycket om spöken en dag, och om att typ Lisa eller nån hade sett en video på en konstig deg-boll som svävar genom ett rum och en stol som flyttas över hela rummet. Jag har själv inte varit med om något, eller jag tror jag har det men jag vet inte. Mamma och mormor och morfar har, och Elena som var en mycket nära vän. Det hon berättade för mig tror jag fortfarande på för det kändes så verkligt. Visst att vi skrämde upp varandra lite, men jag kommer fortfarande ihåg hur rädd hon var när i blicken när hon höll för ena ögat för att hon såg något i dörröppningen. Tro mig, det var på riktigt! hihi

Jag vill själv inte vara med om något sånt, jag tycker det är kul att utforska inom ämnet även fast jag är mörkrädd och praktiskt taget inte kan sova ensam. Skräckfilmer tycker jag är läskigare för där ger dom mig en bild av hur ett monster/spöke ska se ut. På Ghost Adventures/Ghost Hunters så blir jag inte rädd efteråt eftersom man aldrig får se ett bildat spöke eller nån sorts ande.

Aja. Det är mig i ett nötskal. Ska titta vidare på part 3! wiho

söndag

2009-10-11, 17:00:59 / Kategori: Allmänt

Jag måste varit den enda som inte haft ett nattskift idag och sovit till fyra. Dumma ben! Dom gjorde så ont, så ont inatt och jag vet inte ens varför. Man har väl inte växtvärk när man är 19? Jag är iallafall utvilad.. kommer ju verkligen inte kunna somna innan tre inatt iallafall...

Så, snart skajag få träffa min älskling, men innan det en duschi. Jag luktar svett och mitt hår är ett smörpaket.

Imorn måste jag åka till kärrtorp och lämna tillbaka mina skolböcker, hoppas jag inte får någon anmärkning. Dock vet jag inte vart den stora UF-pärmen är...


Live in The Livingroom

2009-10-11, 04:21:45 / Kategori: Allmänt



Låten är bra, Sophia Somajo är bra, men hennes miner är inte bra. Hon är så konstig på nåt sätt.


lördag/söndag

2009-10-11, 03:53:13 / Kategori: Allmänt

Jag tycker inte om att ta natt-tuben/bussen för det ska alltid va nån jävel som äcklar sig! För det första satte jag mig framför ett fetto som satt och rapade hamburgare på mig, och för det andra så hade nån brud spytt på ett av sätena. Okej, jag ska inte dra alla över en kam, jag har själv spytt på tunnelbanan flera gånger (något jag inte gjort sen jag gick i ettan men ändå). Jag kom iallafall hem i säkert förvar!

Matchen sög. Vi pratade mer än tittade. Sverige förlorade! yaay.. Sen blev det skruva den som beckham som vi inte heller tittade på, utan vi kollade på youtube-klipp och kacklade en massa! Det är helt sjukt hur mycket fyra tjejer kan låta när dom pratar.. pjuh! När vi lugnade ner oss tittade vi på final destination 2 som faktiskt är bra tycker jag. Och trean är bra också, inte ettan och inte fyran.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den nya "stjärnskottet" Lucy Love. Tycker inte riktigt om folk som gör indentiska beats på alla låtarna i ett album, det ska vara lite variation. Typ som Britney, eller nåt. Eminem, jag vet inte! Hur som helst så har hon lite coola kläder, fast musiken måste man nog lära sig tycka om.. tycker inte om den, än, men jag har bara lyssnat på två låtar.


lucy love


tionde oktober klockan sexton

2009-10-10, 16:20:20 / Kategori: Allmänt

Jag vaknade för 45 minuter sedan och har hunnit bajsa, göra en fet cup-of-chino och lyckats titta på två avsnitt av The City. Ja, Calle, jag erkänner. Jag älskade Laguna Beach, jag tittade på The Hills och jag har börjat titta på The City!! MOHAHA

Och, idag ska jag titta på sverige-matchen med sofia och några fler antar jag, och äta CHIPS! Jag har dock bara fem kronor på kortet så får se hur det går. Hur som helst så saknar jag kvällarna vi satt och tittade på Cristiano Ronaldo när han sprang sina rundor på kanten, när kunde det varit? Jag tror vi gick i åttan eller nåt.. Sjukt töntigt och fjortisaktigt haha! Vi tog t.o.m kort på teven!! HAHA

Aja, jag har ingen aning om vad jag ska äta idag, jag vill inte ens gå in i köket för det är så jävla vidrigt. Den dagen jag flyttar från min bror kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv! :D

hejdå.


04.30-ish

2009-10-10, 04:37:14 / Kategori: Allmänt
Ja, tro det eller ej men jag är fortfarande vaken. Typiskt att jag var så trött runt halvtvå-tiden och tänkte gå och lägga mig, men hittade roliga videoklipp och andra grejer att titta på så jag är alltså fortfarande vaken..

Dock hittade jag sjukt intressanta saker, som att man hittat ett monster i mexico som försökte kravla sig upp på stranden, men de lekande barnen blev rädda för "varelsen" så dom kastade sten på det - dagen efter var monstret strandad och död. Och den ser sjukt obehaglig ut!! Jag måste kolla upp det på google sen, men jag är så rädd för att titta på sånt själv för då skrämmer det mig mer än intresserar mig. Så Calle får sitta med mig när jag tittar på såna konstiga saker.

Jag hittade också en artikel om en man som hittat en "babyalien" och som av ren rädsla försökt dränka den lilla varelsen, och försökte i flera timmar men den "vägrade" dö. Efter att bonden lyckats döda den lilla babyn, skickades den till forskare som kunde konstatera att den inte är av vårat slag. Och det konstigaste (!!!!) var att bonden dog några dagar senare av att brinna inne i bilen, det visade sig också att elden var varmare än normalt.

Ja - jag tror på spöken
Ja - Jag tror på rymdvarelser

Nu ska jag nog sova. Jag är helt upprymd. Blä.
<3

3D-bio

2009-10-10, 00:49:02 / Kategori: Allmänt

Helo.
Jag är inte sådär sjukt glad just nu eftersom jag sitter ensam på mitt lilla rum, tittar på Star Trek (?) och saknar en stor kopp varm choklad med grädde och kladdkaka (med grädde). Trött är jag inte heller...

So, idag blev det Final Destination 4 med Calle, Louice och Jonis. Först gratis hamburgare (gratis är alltid gott) och sen bar det av till Heron! Filmen sög, men 3D-effekter är skitkul!! Jag har dock sjuuukt svårt att sluta irritera mig på folk (läs: från skärholmen som heter muhammed) som sitter och pratar och skriker bakom en på bion.. det är alltid några av "dom" som ska förstöra med sina parningsläten så fort en jävla halvnaken rumpa kommer upp i bild.

Just nu saknar jag min mamma och kissen, och att äta frukost tillsammans vid köksbordet och vänta på att nån ropar att det är mat och allt det där. Bara jag tänker på småsaker som när jag satt i köket i skarpnäck och gjorde läxorna och mamma lagade mat under tiden så blir jag helt mörk inuti och önskar jag vore där just nu.
Men så är det inte!

Och varför dricker alltid katter i filmer mjölk? Katter är allergiska mot mjölk. Dumt.

Min teve brusar också för varje "s" nån säger.. skitliv. Jag vill bo i en fin mysig lägenhet med nån jag älskar (ja, du calle), inte med en bror som lämnar sin flickvän här ensam och röker droger. 

XOXO

  
Varm choklad, star trek och dålig film


heeeey

2009-10-07, 00:07:46 / Kategori: Allmänt
Idag hör och häpna har jag varit med om en otrolig upplevelse! Jag har varit hos gynekologen och blivit grävd i! Egentligen var det inte så jobbigt, inte just då, men när jag tänker efter så känns det lite konstigt nu i efterhand..hm.

Jag har också virrat runt på stan med Calle och kollat vinterjackor. När man testat ett antal dunisar på stadium så vill man bara haa och haa, och Calle fick men inte jag. En snygg sådan också. Men han är snygg i allt.. fast den är snygg, också.

Och så har jag fått samtal från mamma om att en dam som kontaktat mig på facebook och ville träffa mig visade sig vara "ganska koo-koo i huvet" enligt min farbror (som jag dock aldrig träffat) och jag skulle apppsolut inte ha nåt med henne att göra. Svår dyslexi eller nåt, fanns inte på google men det lät obehagligt! Hon ville att jag skulle träffa hennes barn.......

Och sen måste jag dela med mig om en sak! Tänk på detta nästa gång ni ser colgate-reklamen. Den som är en kub med olika ansikten och snurrar runt. Tänk på den sista kombinationen som dyker upp! Den personen ser precis ut som Prinsessan Victoria! En kvinnas panna och ögon och en tjock, mysig brunettlugg - och så en mans käkar och tänder! Det kan inte bara vara jag? Riiiight?

så fort min man har klossat färdigt ska jag få nudlar med biffsmak. mmmmmmmmmmmmmmm

Pojkvänströjan

2009-10-03, 03:08:37 / Kategori: Allmänt

Innan jag träffade calle som jag föll för, och då fått kalla honom min allra första pojkvän, så trodde jag att den s.k "pojkvänströjan" skulle vara en college-tröja (bokstavligen ett tryck med det amerikanska college pojkvännen gick i, fast svenkt eller nåt.. klurigt..) som var så stor att man kunde sitta på rumpan med uppdragna knän och ändå kunna häva tröjan över knäna och ha ett litet mellanrum mellan stora vita ullsockor och tröjans kant. För det har dom på film ju.

Först var det en liten besvikelse över att calle inte ägde någon xxxxxxxl-collegetröja, men när jag fick låna en färgglad hoodie av honom efter några av de första nätterna vi sovit tillsammans, så höll jag kvar i den i flera dagar! Den var inte speciellt "xxxxxxl"-ig, men den var tillräckligt stor för att kunna gosa in sig i. Och on the top of it all - den doftade så himmelskt gott. Den doftade man, pojkvän, och den där mysiga doften som finns i den lilla gropen där mage och bröst förenas fanns på heeela tröjan. Jag luktade på tröjan varje dag tills jag tråkigt nog lämnade tillbaka den till dess ägare. Jag minns dock doften från tröjan bara jag tänker på den, det liksom fastnade i mina näshår =)

Nu ligger jag på mitt rum i kalla och stillsamma trollhäcken och har på mig en pojkvänströja. Den här gången en annan som desvärre har attakerats av min "jag har inte duschat på en vecka"-svett. Fast vänta nu - i luvan finns den där grop-doften! HAPPINESS!


pojkvän utan pojkvänströja