Det va inte sant för därimellan kommer fastan

2009-12-25, 11:10:01 / Kategori: Allmänt

Vem skrev alla julsånger egentligen? Dom man sjöng i lågstadiet.. konstiga texter ibland

Gårdagen var mycket mysig! Åkte till kyrkogården för att tända ljus, sen direkt till mormor och morfar och där tittade vi såklart på kalle anka (inte hela dock för alla blev sålda på jennys bebis) och sen åt och dracks det flitigt. Jag var så trött igår att jag höll på att somna vid matbordet, men så fort jag gick ut i kylan så piggnade jag till. Måste varit värmen inomhus eller nåt.. Somnade nästan i soffan hos mamma men tänkte att det är ju faktiskt jul och jag kan inte ligga här och sova kl 9 på kvällen.



Så jag tog ett glas vin.. och ett till... och ett till...
Va uppe till fyra och pratade om allt och ingenting. Mamma och Nisse fick veta min lilla hemlis (för dom) att jag hade spelat in en låt för länge sedan och dom ville lyssna. Mamma började gråta haha!

Sedan fick vi för oss att hoppa från räcket ner i snön så vi klädde på oss superdupermycket och gjorde snöänglar och grejs. Fulla.

Så idag mår jag som jag förtjänar helt enkelt.


(calle, nu vet jag vart ifrån jag fått det där med att berätta saker med entusiasm även fast det är en skittråkig grej man berättar om. tro mig, mamma är expert på att berätta om en tur till affären som om det var det häftigaste hon varit med om)


Julafton!

2009-12-24, 10:22:43 / Kategori: Allmänt
ååh det pirrade härligt i magen imorse! Nostalgin flödar i min kropp hihi. Sitter nu och äter frulle hos mor efter att ha sovit dåligt inatt. Jag är ju mörkrädd som satan här, och jag lyckades somna vid halv ett-ett men vaknade vid fyra och blev alldeles svettig och rädd och trodde att det skulle vara nån i rummet och jag vet inte vad.

Men jag skäms hellre över att jag sover inne hos mamma vid 19 års ålder än att ligga vaken och var livrädd och bada i mitt eget spad fram till kl 6 på morgonen. Sådeså!!

Klockan 12 ska vi bege oss till mormor och morfar och bara jag skriver detta så blir jag helt tårögd för jag har längtat efter denna dag så länge så länge. Inte efter presenter utan efter julbordet, släkten, jennys bebis Flora, kalle anka (ja jag blir fortfarande lika uppspelt när kalle kommer!) och sen morfar med tomtemasken! hihi!

GOD JUL! :D
Förresten så har jag och baby ett år idag, tråkigt att inte vara med varandra men vi ska allt lösa det med presenter och middag ute och jag inte vad vi ska göra riktigt. Jag älskar dig Calle! <3

daaaaaang

2009-12-21, 02:16:51 / Kategori: Allmänt
Fan, jag har inga pengar kvar och vet inte när jag får mitt bidrag. Imorrn hoppas jag....... Typiskt att jag sitter och tittar på Generation fett där dom åt peanutbutter-jelly mackor med banan på. HEYOOH! Sen blev så sugen på en mcfeast när dom åt hamburgare, och nu är jag skitsugen på snabbmat när jag såg scenen från white chicks där han slänger i sig mat.



När/om jag får pengar imorn ska jag köpa vitt bröd, sylt, bananer och jordnötssmör. Jag ska testa en sån smörgåsvariant faktiskt. Med en kopp te till! Får jag inga pengar får jag nöja mig med mannagrynsgröt och ännu en portion pasta+cremefraiche+paprika. Så jävla fattig såhär innan jul...........

Hey hey hey

2009-12-20, 23:54:59 / Kategori: Allmänt
- Calle ringde för en stund sedan och sade att Brittany Murphy har dött. Känns som att det är många kändisar som dör just nu.. heath ledger, michael jackson, patrick swayze. A.

- Jag är för stunden inte längre avis på louice och jessica som är i soliga thailand. Det är mysigt med snö och jag är glad över att fira jul enligt tradition för 19onde gången i mitt liv. Tackar gudarna dock att snön inte kom förräns i tisdags. Annars hade det blivit jobbigt.

- Jag trodde inte jag skulle bli så beroende av paradise hotel som jag blivit. Dock har jag missat många avsnitt men just nu riktar jag allt mitt hat mot Rami som är värsta sliskiga människan (utseendemässigt och som person). Calle tycker inte om min kärlek till programmet, men Anna och jag skulle kunna ha många vilda diskussioner om det haha.

- För någon månad sedan var jag och Calle på Gate-one i Gallerian. Vi frågade en expedit om hjälp, och han såg speciell ut till utseendet. När vi kom ut ur butiken sa vi nästan i kör att "shit, han klädde sig och såg precis ut som en såndär bigbrother-paradisehotel-deltagare". Detta var innan PH hade börjat, och när jag såg reklamen var jag helt säker på att jag kände igen en av deltagarna. Det blev i lördags klart för mig att det faktiskt va Stefan vi hade frågat om hjälp haha.

- Jag var på sensus i torsdags på "klickdata" för att sitta i en lökig datorsal och hittade en annons på ams som hette provoice. Jag kom då på att Tessan jobbar där - så jag skickade ett sms till henne lydande "har ni några platser kvar? jag behöver ett jobb". Så imorrn kl 15 ska jag till Gärdet och prata med Tessan och förhoppningsvis få en anställning som jag nu inser faktiskt duger.

- Jag har börjat tycka om trollbäcken lite. Eller, iallafall ibland. Det är mysigt att sitta på mitt "nyommöblerade" rum och läsa bloggar, titta på tv och dricka te. Ibland är det mysigt att gå ut och röka mitt i natten men nu är det inte lika fritt och lätt längre då stolen jag brukar sitta på är täckt av snö och min lilla rumpa vill inte sitta på snö.

- På bussen hem idag så satt jag och tänkte på hur smart och allvetande Calle är. Det är helt otroligt vad man bara kan ställa en fråga om nästan vad som helst och få ett svar från honom, beskrivningar, betydelser osv. Han vet t.om. mer om varför man får mensvärk än jag??

- Jag längtar så fruktansvärt till Julafton. Mest till onsdag då jag åker till mamma och får kramas med henne igen! Träffa släkten är mycket roligare när man blir äldre för det finns mer att prata om när man är 19 än när man var 10. Barbie möter livssituation.

- Vi skulle egentligen bakat pepparkakor med calles kompis familj men det blev inte av. Hade varit mysigt att träffa nytt folk och baka peppisar. Jag har inte bakat nåt i år, men mamma lovade mig att vi ska baka en sats lussebullar på onsdag kväll när vi kommer fram.

Listen to your heart

2009-12-16, 16:28:46 / Kategori: Allmänt
Jag satt på toa och började sjunga för mig själv i huvudet. Då jag kom på vad det var jag själv sjöng på så sprang jag till datorn och sökte på "roxette" på spotify! Dom är faktiskt bra, och man kan typ alla låtar haha. Mammas förra man hade en signerad EP från Roxette, om jag minns rätt.

På tal om min förra låtsatspappa, så fick jag ett mejl av honom igår. Helt sjukt ju. Det stog samma jävla goja som första brevet jag och niklas fick för två år sedan (ett år efter skilsmässan). Då hade han skrivit "du kommer alltid va en dotter för mig" men inte likadant fast son till niklas haha. Så jävla grym och elak människa. Han trodde nog inte att vi skulle läsa varandras brev?

Hur som helst så svarade jag inte på det, men jag funderar på att göra det faktiskt. Han skrev att han förstår att jag har påverkats negativt av skilsmässan.. Det har jag lite ju, m$en jag skulle ju ALDRIG säga att det var tråkigt att han försvann som det lät på honom i brevet. När dom skiljde sig så fick jag, mamma och niklas upp ögonen för varandra och det dröjde inte länge förän vi blev bästa vänner (jag och mamma). Och det pratade vi t.om. om efteråt, att fan vad bra att det tog slut för att han hindrade oss från att vara en riktig familj.

Så nä, har inte påverkats negativt av skilsmässan. Däremot förändrade det en hel del, viss del av det jag ogillar idag men inte fan skulle jag vilja ha allt som förr igen. IDIOT

Jag vill att han ska veta att han var ett svin, att han gjorde att jag var blyg och inte vågade prata med vuxna, att jag alltid stod utanför dörren hemma i skarpnäck med nycklarna i handen och tänkte "hoppas han inte är hemma hoppas hoppas", att jag alltid var så jävla nervös över att fråga om saker, be om pengar, be om lov, fråga om hjälp. Allt. Och enda gångerna jag pratade med mamma var när jag hade nåt att be om/fråga för att jag visste att mamma var mycket snällare och skulle låta mig få det jag frågade om. Mina vänner hatade honom, i kunde prata om hur jävla arg han var jämt och att han alltid skällde på mig när jag hade kompisar hemma. Att min barndomsvän som jag kännt sedan blöjan var rädd för honom, men har inte sagt nåt förns skilsmässan. Jag mådde alltid så dåligt av att komma hem, att äta middag med familjen (bäst när thomas INTE var med) för det skulle alltid komma upp diskussioner som gjorde att antingen jag eller niklas fick skit. När jag blev 15-16 år gammal så vågade jag säga emot honom. Så fort han sade något som retade mig så sade jag emot lite kaxigt och fick inte lika mycket skit längre. Det kändes så jävla bra att äntligen våga, även om jag hade väntat i 11 år på att våga säga emot.

Jag skulle kunna komma på huuuur många olika saker som helst som jag fått skäll för från honom. En riktigt jävla äcklig människa.

Fanboys

2009-12-15, 23:31:53 / Kategori: Allmänt
Har precis avverkat en film som var jättekul! Man måste nog ha sett star wars för att förstå, och det gjorde jag lite iallafall efter att ha tittat på de första tre för några veckor sedan haha. Indiana Jones aswell hihi. Fanboys hette den.

Känner mig så jävla dum. Jag hade satt klockan på 8.15 för att komma upp i tid och vakna ordentligt inför ett möte på sensus som börjar kl 9. Eftersom calles säng har en liten "håla" så trillar jag alltid ner där och sover natten igenom på den sk springan. Där ligger också min mobil denna natt, som krossas av min kropp i springan och jag hör därför inte att klockan ringer. Jag vaknar runt 9 av att jag hamnat i springan och hör då att klockan ringer.
Pinsamt då jag precis pratat med sensus om att jag måste skärpa mig med min frånvaro för annars blir jag "uppsagd" från programet.

Jag försöker ringa min coach för att berätta vad som har hänt och är så sjukt orolig över att något kommer hända och att jag inte får vara med i programmet längre. Hon svarar inte, och verkar inte ha fått mitt sms heller. Som tur är ska jag på möte med henne imorn kl 9 så jag hinner berätta vad som hänt. Men förstå paniken - och jag hoppas verkligen inte att dom tror att jag ljuger för jag tänkte faktiskt gå dit om jag inte somnat på den där jävla mobilen!

Lyssnar på 3 med Britney Spears och har ont i rumpan av denna hårda stol. Sedan blir det mer film, och mer godis, kakor, te, chips etc hohoo



 


Jag upplevde det där pirret, när det känns som att man är det där fina paret i en fin musikvideo/film/reklamsnutt och det tar evigheter innan känslan tar slut även fast det bara var för en kort stund man är med i filmen. Jag älskar den känslan, när man kysser någon man älskar då en fin låt spelas och man bara håller om varandra. Jag älskar dig


Sanktaa luUci-ii-aaaa

2009-12-13, 16:10:51 / Kategori: Allmänt
Nu har jag gjort min dagliga "bloggcheck" som säkert kommer kollas upp senare ikväll haha. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har blivit värsta nörden som kollar på bloggar hela tiden och när jag har RIKTIGT tråkigt så hittar jag jämt nya bloggar som jag tycker är roliga och sen glömmer bort.. ack, vad har hänt:

Kenzas.se
Kissies.se
Stopandreplay.blogg.se
finest.se/falsksanning
Djamila.devote.se
+ några mer ibland


Efter en såndär nostalgisk glasflaska-läsk och två prickekorvmackor med philadelphia så ska jag nog lägga mig i babys soffa och titta på tv.

Hej.

Life is a highway and im gonna ride it

2009-12-12, 18:02:34 / Kategori: Allmänt
Har försökt tänka ut vad jag ska äta ikväll eftersom jag har ungefär 300 kr att handla för. Man kan inte köpa pizza, godis, läsk och sånt då ju. Fast jag ska nog köpa pasta+pastasås och kaanske lite chips och en läsk hihi.. im baaad!

Tittade precis på Paradise hoten där Fransesca åkte ut. Haha, rätt åt henne. ALLA ville ha ut henne..
Nu ska jag gå ut och röka och sedan gå till vivo för att handla föda.


Kid Cudi

2009-12-12, 14:38:46 / Kategori: Allmänt

Jag visste inte att han som gjorde day n' nite gjort denna. Den är lite mysig, fast jag fattar inte varför lady gaga är i bakgrunden hela låten?




Det var meningen att jag skulle åka till firewall i skanstull, skriva ut cvn och gå runt och dela ut. En del av mig orkar inte, och den andra delen är mitt lilla huvud som varken ville samarbeta med mig igår eller idag. Jag har ont som bara den, i tinningarna liksom.

Kikar på Polisskolan haha. Det visas alltid på lördagar/söndagar. Det har ju alltid gjort det, sen man va kid liksom. Det enda som är kul är den svarta killen som gör massa ljud (sergeant jones eller nåt). Tyckte alltid det var så coolt när jag var liten.

hejdå

 


en dikt för dom ensamma

2009-12-12, 01:47:56 / Kategori: Allmänt
det är kallt i mitt rum, jag har vädrat för länge
pillar på örsnibben, på mitt lilla örhänge
glor på animal på dumburken
har ont i ryggen och är mest purken
imorgon kanske snön falla
dela ut cv i kylan, marine inte palla

borsta tänder och tvätta sig
det börjar bli sent för lilla mig
dock kommer jag inte somna förns tre
eftersom mitt dygn har hamnat på sne

calles famn jag nu sakna
utan honom imorrn jag kommer vakna
en pinne med rök jag snart skall ta
usch vad kallt det kommer va

dåliga rimm är inte bra
trollar bort mig själv nu, *tadaa*



Chimpattack

2009-12-11, 18:42:42 / Kategori: Allmänt

A 200-pound pet chimpanzee in Stamford, Connecticut, viciously mauled a woman he had known for years, leaving her critically injured with much of her face torn away, the authorities said.

The 90-kilogram animal was shot and killed on Monday by the police after he assaulted an officer in his car. The woman, Charla Nash, 55, a friend of the chimpanzee's owner, was being treated at Stamford Hospital and might not survive, the authorities said. The attack also brought a brutal end to the life of the chimpanzee, Travis, 14, a popular figure in town who had appeared in television commercials and often posed for photographs at the shop operated by his owners.

Travis's owner, Sandra Herold, 70, had raised him almost as one of her own children but found herself lunging at him with a butcher knife on Monday to protect Nash, said Captain Richard Conklin of the Stamford police, who gave the following account.

Herold told detectives that Travis was in a rambunctious mood on Monday afternoon. He took her keys from the kitchen table, unlocked a door and let himself out into the yard. "He's going to different cars and tapping on them, trying the doors, a clear indication he wanted to go for a ride," Conklin said. Travis would not be lured back into the house, even after Herold gave him tea laced with Xanax, a drug used for treating anxiety in humans.

Herold called Nash, who drove over, but when she stepped out of her car at around 3:40 p.m., Travis went at her full force. While it was not clear what prompted the assault, Nash had markedly changed her hairstyle since the last time Travis had seen her, possibly leading him to mistake her for an intruder.

Herold tried to pull Travis off her friend, but, Conklin noted, "Sandra is 70 years old, and a 200-pound chimpanzee is much, much stronger than a 200-pound human being." Herold telephoned for help, grabbed a knife and stabbed Travis several times, to little effect. When emergency service vehicles pulled up, Travis fled, leaving Nash face down in the driveway.

One team of officers searched the woods for Travis, while another formed a protective cordon around the paramedics ministering to Nash. After a while, Conklin said, Travis returned and "went after the officers." He knocked a mirror off the passenger's side of a police cruiser with one swing of his arm, then ran around to the driver's side, opened the door and attacked the officer in the driver's seat. "He's trapped in his car," Conklin said of the officer. "He has nowhere to go. So he pulls his sidearm and shoots the chimp several times in close proximity."

Travis disappeared into the woods. Eventually officers picked up a blood trail, which they followed back to the house. There they found Travis in his living quarters. He was dead.







Usch. Vet inte om det kom med men på en annan video får man höra hela 911-samtalet där chimpansens ägare skriker "he ripped her face off!!".
Jag försöker bara tänka mig hur allt gick till.. Jag förstod inte om chimpansen REV av ansiktet med händerna eller om den BET av. Hur som helst, hon är inte bara blind utan hon har inte ens ögonen kvar....

 


Idag är jag arg igen

2009-12-11, 12:44:39 / Kategori: Allmänt
Väckarklockan ringde 8.15 och eftersom jag fortfarande har lite skol-anda i mig så tror jag att det är okej att inte komma på första sensusmötet. Så jag stiger upp klockan 10.15 istället, tar mig till Tyresö för att lämna brev och tar bussen till Gullmars igen.

Då ringer den, mobilen. "Sensus" på skärmen. Jag stänger av ljudet och tänker "nejmenvadå min mobil hade inga batterier tjudilu" fast jag kände mig dum så jag svarade ändå. Det var min personliga coach som frågar varför jag inte var där imorse, hon säger att det är jätteviktigt och man får egentligen inte prioritera något annat än jobb framför mötena och bla bla. Tjoflöjt, jag sa att det har varit så mycket just nu med sjukdom och läkarbesök och knäsmärtor.

"Men du kommer på mötet kl 13?"
AAAAAAAAAAAAAAAAH

Jag mår så jävla dåligt och tänkte på att om hon frågar mig varför jag har så mycket frånvaro så tänker jag säga som det är. Jag får inte ett jävla jobb från eran hjälp! Sådeså. Kanske inte gå på så hårt men ni förstår.. Dessutom så är det sant. Inte fan får man ett jobb av att sitta och lyssna på en clown som står och ordbajsar? NÄ!

Nu ska jag till "mötet klockan 13"
Skitliv.

H&M + Nastygal #2

2009-12-10, 19:45:46 / Kategori: Allmänt



1. Sonia Rykiel BH 2. Ugglering 3. Skinnpaj 4. Vintage 5. Vintage 6. Leopardklänning 7. Tights 8. Two-finger-ring

Headache

2009-12-09, 19:47:39 / Kategori: Allmänt
Huff.
Säng - Tyresö - Farsta - Skanstull - Soffa


Jag har varit bajstrött hela dagen, kan bero på att mina ögon har svidit konstigt och det har gjort att jag bara vill blunda. Jag åkte till Tyresö C för att hämta lite papper va. Som vanligt (varenda jävla gång jag varit där) så sitter det ett gäng fjortisar inne i centrumet och gormar och skriker, och det är inte för ovanlighetens skull dom tittar snett på en. Sist jag var där såg jag en tioårig liten knodd med maaaaaaaaassa brunkräm, stylat hår och märkeskläder med maaaaaaaaassa gummisnoddar om benen (partille-johhny va?). Det var en pojke alltså..

Efter det - off to farsta och hämta linser, äta och magnetröntga knät. Det var ett fruktansvärt oljud i dendär maskinen!! Jag så fick ont i huvudet efter att röntgats i tio minuter att det blev en gnällig hemfärd. Speciellt gnällig från min man.. Han är så söt när han får panik i mataffärer, allt är så jobbigt för honom då.

Fast vi köpte voffelsmet och ska göra vofflor sen så då blir vi glada :D

Back home

2009-12-08, 19:00:22 / Kategori: Allmänt
Jag är arg på min mamma för att hon valde att flytta, jag är arg på henne för att jag har hamnat i den situationen jag är i idag. Jag är arg för att jag inte har något jobb och när jag väl får ett kommer alla pengarna gå till dyr hyra och mat. Jag är arg för att mamma kastade in mig i vuxenlivet tidigare än någon annan jag känner, jag är arg för att inget av detta är mitt verk utan tänker hela tiden att "bara mamma inte hade flyttat". Jag är arg för att jag inte kan göra vissa saker jag kunde förut, jag är arg för att jag inte bor i den lägenhet jag älskar så fruktansvärt mycket att jag skulle göra nästan vad som helst för att få flytta tillbaka. Jag är arg över att jag måste ta en buss och en tunnelbana för att få komma till platsen jag växte upp på. Jag är arg för att jag inte längre kan gå balkongvägen för att bara några meter senare vara hemma hos Nadia och mysa hemma hos henne. Jag är arg för att jag inte längre kan säga till mina vänner att ni kan komma över till mig i helgen för jag är ensam. Jag är arg för att jag inte haft en hemmakväll i MIN soffa med mina finaste vänner trängandes på golv och i fotöljen på ett år. Jag är arg över att jag inte springa ner från trappan direkt till köket och röra ihop ett mellanmål och diskutera saker med mamma medans tevattnet kokar. Jag är arg på mig själv att jag har misslyckats totalt i att vara vuxen. Jag är arg över att jag hela tiden måste tänka på pengar eftersom det är det viktigaste just nu. Jag är arg över att jag inte tjänar mina egna pengar för att jag inte lyckas få nåt jobb. Jag är arg över att jag hellre sitter hemma och myser än att hitta ett jobb och det stör mitt jobbsökande. Jag är arg för att jag bor med min bror som inte kan hand om sig själv, och att det också beror på flytten. Jag är arg över att jag och Natalie slutade fungera de sista veckorna jag bodde hos henne. Jag är arg över att jag inte kan följa med på allt mina vänner hittar på för att jag inte har några pengar, och jag lyckas alltid får det att låta som att jag inte vill vara med dom. Jag är arg på min själv att jag inte kan slita mig och rycka upp mig för att ta tag i saker. Jag är arg för att det inte finns några jobb som passar mig för man måste ha meriter och tur. Jag är arg över att jag hela tiden kan och vill och märker mig själv tänka på hur mitt liv hade varit om mamma inte hade flyttat. Jag är arg över att jag jämt får en klump i magen så fort jag tänker på lägenheten i skarpnäck, alla minnen dyker upp och jag vill se framtida minnen i den lägenheten också. Jag är arg över att jag är så jävla matriell och gråter över en lägenhet. Jag är arg över att min låtsaspappa var otrogen mot min mamma för då hade jag aldrig hamnat här. Jag är arg över att tänka på att hade mamma aldrig flyttat hade jag varit så sjukt lycklig och inte bott i skogen och inte behövde skämmas över att vilja ta hit kompisar. Jag är arg över att jag inte KAN ta hit kompisar för att det är så pinsamt. Jag är arg över att jag jämt får skit från min bror för att jag försöker få honom på rätt spår, och nu har gett upp. Jag är arg över att jag måste åka en buss i fyra timmar för att träffa min egen mamma, och jag är bara 19 år. Jag är arg över dom enda gångerna jag är riktigt glad är när jag är med Calle och mina vänner, och som lyckligast när jag är hos mamma. Jag är arg över att andra har det bättre än jag, jag är arg på att dom som fortfarande bor hemma har så mycket mer möjligheter att ta för sig av. Jag är arg över att ingen förstår. Jag är arg över hur mitt liv har blivit. Jag är arg över att jag är så jävla snäll och glad och försöker vara positiv, ställer upp för andra människor, försöker få andra människor att må bra även fast jag har en dålig dag, hjälper gamla tanter till sös och har alltid uppfört mig utan att mamma blir besviken på mig, jag har helt enkelt varit en så jävla bra människa och ändå förtjänar jag att må som jag gör?

holy bejesus!

2009-12-06, 15:17:52 / Kategori: Allmänt

Jag mår faktiskt bra idag! Alltså, inte bakis, inte ont i huvet eller febrig. Ont i halsen har jag dock, och är snuvig haha.

Igår va awesome! Det var jättekul, alla i KB var med för en gångs skull och så plusade Bethina och lite cheerkompisar på! Väl på tunnelbanan fick vi mera vänner med oss, Amy (som jag blev helt överraskad över!!) Dejmis, lillchristoffer och Frej. Det enda som fattades var baby!

Jag hoppas verkligen ni har det underbart i Thailand nu! Bli små pepparkakor och kom hem med underbara historier som vi alla kan bli avundsjuka på och få höra i flera veckor efter! Haha. Lova mig att vara försiktiga, det jag har varit mest ledsen över är att jag är så sjukt orolig över att det ska hända nåt med er (jag kommer ju sakna er också förstås (= ) så hang on to safety-ness! haha JAG ÄLSKAR ER <3





Jag tittar förresten på ett roligt program som heter dance your ass off. Det är typ överviktig let's dance, men poängen dom får när dom dansat plusas på hur mycket dom gått ner den veckan dom övat dansen så den som går ner mest i vikt och dansar bäst vinner väl antar jag ^^

 


Goda nyheter!

2009-12-05, 13:09:14 / Kategori: Allmänt
Wiho! Jag mår faktiskt mycket bättre idag, dock är halsen helt igenbommad av mina gigantiska halsmandlar och mitt halva gomsegel som håller på att losstna haha!
Jag har proppat i mig apelsin och kiwis (igen) och häller i mig ett glas juice. Har gurglat saltvatten och tagit alvedon samt druckit en stor kopp te. Jag borde iallafall må bättre till ikväll, inatt var den jobbigaste natten på länge för jag hade ont i huvudet för första gången när det kommer till feber. Tinningarna ba dunkade i 180.

Jaja, nu ska jag kolla färdigt på Men in Trees. Roligt att det enda avsnittet jag sett är det jag ser igen nu på tv.

i like to fork myself

2009-12-05, 12:09:05 / Kategori: Allmänt
Kollade runt lite på bloggar igår för att hitta nåt kul att läsa, och hittade inte sådär jättemycket. Jag försökte komma in på en blogg som heter iliketoforkmyself.blogspot.se men jag kommer inte in på den.

Kanske inte så konstigt eftersom det är Daul Kim's (koreansk modell) blogg vars liv tog slut för några veckor sedan. Hon hängde sig tydligen. För hon var deprimerad. Hon var en skitstor modell, Karl Lagerfeldts "musa" och hade en stor lägenhet i Paris med sin pojkvän.

Ibland kan man bli lite småsur, och känna "shit, du har framgång kvinna, vad gör du?" men samtidigt så är det ju inte framgången som leder till döden (tror jag) utan det är helt enkelt den psykiska hälsan.
Jag skulle dock vilja va modell i Paris och va "Sveriges Kate Moss"...




Man kan inte gå in på bloggen för den är avsedd för inbjudna användare btw.

23.52

2009-12-04, 23:55:55 / Kategori: Allmänt
Jag har ju bara sett det ena slutet på Butterfly Effect! Jag blev helt paff när jag såg detta!!

Det första jag såg så gör han så att dom aldrig har träffats, och den jag såg nu så gör han att han aldrig har fötts! VAFAN! Jag tyckte om det första slutet.. När dom går förbi varandra i slutet. Jag är nästan chockad! Jag glömde att det fanns ett annat slut och jag kände inte igen detta.. Hur som helst så är den filmen sjukt bra!

Jag har skitont i halsen och ska göra huskur nr 2: gurgla varmt saltvatten

Fjärilseffekten

2009-12-04, 20:05:43 / Kategori: Allmänt

Jag tittar på Ullared nu. Inte så jääävla konstigt att den där familjen skäms nu såhär efteråt? Den familjen är ju sorglig. Förlåt, men lägger man nästan 52 000 svenska riksdaler på en semester i Gekås Ullared för att tälta i två veckor och handla på Ullared? Thailand kanske? En lyxresa till turkiet? Spanien? Kanarieöarna?

Kanal 5 är bra på att göra åtlöje av folk (säger man så?) och faktiskt rätt roliga. När pappan i den konstiga familjen börjar säga saker på obegriplig skånska (tror det var nåt om att det skulle "hända" nåt med sakerna hans fru köpt) så spelar dom darth vader-liknande musik med skräck-stråkar hahaha!

Jaja. Jag ska kolla på The Butterfly Effect nu. Minns inte hela filmen, såg slutet nyligen så jag blev sugen
KYSS


Att ta råd bokstavligt

2009-12-04, 18:07:44 / Kategori: Allmänt

Jag tog Nattkatts råd och ska "bomba" med vitaminer.

Så jag sprang ner till Vivo (där förövrigt en blek stackars tant togs hand om ambulansmän) och handlade detta:

8 kiwis
4 apelsiner
4 äpplen
+ en burk honung


Jag är för övrigt så jääävla avis på Rugi (och kanske Isa) som ska åka till LA den 13 Januari för att plugga. Detta skrev Rugi till mig på msn nyss:

"hahaha, aa och jag har lärt känna en kille där som är en så att säga "bigshot" så jag ska på hans event på beverly hills hotel den 14! that means alot of celebs!!!!"


jag tror jag har lyckats göra världens största en-mans fruktsallad haha


Nastygal

2009-12-04, 16:25:43 / Kategori: Allmänt









helvetesjävlakukjävlarpissäckelskit

2009-12-04, 14:22:52 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade med den värsta halsont jag haft känns det som.. Fyfan. På bussen kände jag mig febrig...
Jag har oftast inte ont i huvet när jag har feber utan det "ilar" i hela baksidan av min kropp, dvs. från vaderna upp till axlarna och ibland ut på armarna. Det är det värsta med mig, varför kan jag inte ha normal feber? hmm.. varför måste jag ha feber överhuvud taget..

Vad har man gjort för att bli sjuk dagen innan man har planerat in nåt himlans viktigt? Jag har ju väntat i evigheter på att gå ut och nu blir jag sjuk. Och det är det minsta jag är arg över - jag kommer kanske inte ens få säga hejdå till mina finaste thailandflickor som åker på måndag! ='(

Jag har iallafall fått i mig alvedon, te, juice, tekakor m. skinkost och snart ska jag göra mannagrynsgröt och sedan springa (gå med rullator) till ICA och köpa Litchi-frukter för Niklas sa att dom innehåller tio gånger mer vitaminer än en apelsin. Och vatten ska jag dricka massor av! Det funkade faktiskt en gång när jag hade feber i ettan, skulle på fest eller nåt så jag drack vatten hela dagen och sen dagen efter va jag nästan frisk!

Så snälla snälla dumma förskylning! Låt mig bli frisk imorgon och sen hur sjuk du vill på söndag, bara jag får vara frisk imorrn!



hjälp

2009-12-02, 18:16:56 / Kategori: Allmänt
Hur gör man en decent header? Jag har varit skitdålig på detta... men min blogg är så tråkig så jag vill göra en såndär header men vet inte hur man gör. 

Hjälpa? :)

She's got an ass that would swallow up a g-string

2009-12-02, 17:55:50 / Kategori: Allmänt
Kom precis hem, egentligen vet jag inte varför då jag missade min bror i Tyresö centrum (anledningen till att jag skulle åka från början) men jag åkte hem ändå. Jag skulle ju iofs byta skor och hämta mitt brev från Farsta Sjukhus. Om en vecka ska jag gå och röntga knäet - JIPPIIEEE! Äntligen =D

Inatt var ett helvete då jag lyckats somna trots knäont (när zon-et började verka) men vaknade riktigt tidigt på morgonen av att jag hade ont igen. Det känns som att någon ständigt slår en hammare rakt på knäskålen om och om igen, hur man än ligger i sängen. Det är omöjligt att somna om så jag satte mig upp och tänkte sova sittandes men kämpade ändå att ligga ner efter några minuter haha. Jävla skitknä, tänk om det är kroniskt..? Vad gör man då. Jag skulle såga av mitt ben då, fyfan.


woopwoop

2009-12-02, 00:06:36 / Kategori: Allmänt
Lite halvt sådär spontanfika med Calle, jonis, louice, nadia och nattkatt. Kärt återseende! Det ska bli kul på lördag... ska jag våga mig på rött läppstift tro...?

Sensus idag då. Kommer in i rummet och en hög med nördar (feta, med bockskägg, långt hår i uppsatt toffs och "björn i alaska"-tröjor) sitter och diskuterar vilken shield och vilka vapen man använder för att döda vissa gubbar i WOW och Warhammer. Säger ju det.. JÄVLA RETARDS! Förlåt men gå dit själva så får ni faan se på cp-bakta bullar! Det är som om alla missbildade idioter är samlade på en plats (och så jag då.. pinsamt..)




Och sen köpte jag godis, dip och pepsi så nu ska det tittas på film och godisdippas med älski! <3