310309

2009-03-31, 21:44:05 / Kategori: Allmänt
Imorrn är det fan första april. Jag kan garantera mig själv om att jag kommer bli april-lurad med nåt jättejobbigt skämt som jag verkligen går på stenhårt.. Det är så pinsamt när man blir aprilad riktigt fult, jag brukar alltid gå runt hela dagen och inte lita ett skvatt på folk omkring mig haha.

Hur som helst, gårdagen var faktiskt hur rolig som helst! Började med förkrök på söderhof med Lisa och Soffe, och sen bar det av till Blue moon bar där det vaknades skiva för walthers nacka. Kände inte många, men hängde såklart mest med tjejerna och med min man. Det blev väldigt mycket öl, en alldeles för dyr drink och väldigt mycket skaka rumpa på dansgolvet. Och jag kan verkligen inte dansa!! Jag tror att jag kan, men icke... Så jag brukar alltid bli lite nervös när jag tänker på att jag har dansat som en apa (då min man är sjukt duktig) och fnissa lite för mig själv då jag inser hur jag sett ut på dansgolvet. Vi tappade bort alla andra, så vi tog en taxi till söder och hela dagen idag har vi sovit, ätit och bara lyssnat på mitt gnäll över hur bakis jag är. Och fortfarande är för den delen också. Bläsh.

Tack för igår mina fina vänner! <3

290309

2009-03-29, 23:34:17 / Kategori: Allmänt
Ååh vilken mysig helg jag har haft! Eftersom min man var ensam hemma hela helgen så har vi myst mest.. Åkte till min bror på fredagen men orkade inte vara kvar, så jag åkte till honom och mös och åt massa godis och gott. I lördags glömde jag totalt bort kalaset för elin, ida och maria så jag kände mig mest dum.. Åkte iallafall till jobbet för att hämta ynka fyrahundra svenska riksdaler (då jag egentligen skulle fått 600 eftersom jag jobbat nio timmar men fick bara betalat för sju........) så jag åkte in till stan efterår lite snabbt och köpte en väska på Beyond Retro som jag har letat efter! Den är helt perfekt hihi. Det blev en stund hos Elin och Ida (en bit tårta och ett glas bål) och sen blev det av till söder för att mysa med några grabbar under Earth Hour. Självklart blev det donken till middag, och ännu mer godis och den obligatoriska drycken: apelsinjuice. Jag har blivit lite smårund runt låren och rumpan och jag älskar det!

Idag bar det av till Ö&B för att handla skyddsglasögon till min och lisas outfit på calles skiva imorrn. Vi kommer vara ganska tråkiga eftersom vi kommer se exakt likadana ut med snickarbyxor, vit tröja och skyddsglasögon men vi kom verkligen inte på nåt annat. Det bar sedan av till coop för att för en gångs skull laga riktig mat (jag och calle äter chips, godis, glass, donken, paj, läsk och te varje gång vi ses) så det blev samma mat som vi käkade på alla hjärtans dag, mest gott.

Hur som helst, är faktiskt taggad till imorrn då jag kommer göra det omöjliga och faktiskt vara full i min mans sällskap! haha.. elakt men sant..

Godnatt!

270309

2009-03-27, 15:24:29 / Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag det har varit på nåt sätt. Har inte alls gjort något speciellt, kanske därför. Vaknade upp bredvid min man som höll om mig så hårt att jag höll på att spricka, och sa dom finaste orden man vill höra. Det avbröts dock med en jobbig väckarklocka och en rush till tunnelbanan för att åka till skolan..

Ikväll mina vänner ska jag äntligen träffa min bror (har inte träffat honom på kanske två-tre månader) så jag är sjukt lycklig! Det blir dock en jobbig resa, åka ända till flempan och sen ska jag till söder och få mysa med min man. Får hoppas på att jag inte blir bjuden på massa dricka hos bror min.


älskade älskade bror

260309

2009-03-26, 13:40:59 / Kategori: Allmänt

Det är pinsamt att gråta på tunnelbanan


Jag behöver iallafall inte gråta över spilld mjölk då jag av misstag budade på skorna i förra inlägget, men fick sedan reda på att de var i storlek US 9.. Har nu hetsmejlat med säljaren och kommer undan med att endast betala femtio riksdaler (vad annonsen kostar) så de pengarna skall föras över så fort jag fått tag på min dosa. Ibland beundras jag över vilka ödmjuka människor det finns i vår värld, även om han var av den otrevliga-jag-skall-lära-dig-en-läxa- typen.

Igår blev precis som i fredags. Söderhof och sedan till ego, men i kön så vände jag om och åkte hem istället. Jag är så konstig när jag är full..


Gotta have some new shit!

2009-03-23, 12:44:55 / Kategori: Allmänt
    
  


Jeanshängslen, höga jeansshorts,air force nike's, lakers-cap och ett par skor på tradera.
GOTTA HAVE IT!

Amber Rose

2009-03-22, 23:59:13 / Kategori: Allmänt
Kanye Wests nya guurl och kvinnan som skulle få mig att raka av håret. Jag vill ha hennes kropp, hennes stil, hennes glasögon och hennes absurbt sexiga kala huvud!


 




Outfiten på sista bilden skall inhandlas snarast! AH!

210309

2009-03-21, 12:49:30 / Kategori: Allmänt
Ja, då har man vaknat bakis och helt kluven angående italienresan. Men, jag tog mod upp till öronen och ringde min tränare och sa att jag är sjuk.. Det är inte det enda, nu måste jag åka till Farstas akutvårdcentral och fixa ett läkrintyg för 140+200 kr (hellre det än att betala 2000 för resan).. Så jag har alltså tid 14.30 i farsta.

Hur som haver där trosorna skaver. Fan vad jag aldrig aldrig aaaaaldrig mer ska ha fakking klackar i mitt liv. För det första såg jag säkert ut som en jävla struts, iallafall i slutet av kvällen då jag åkte hem för att jag hade så fruktansvärt ont i fötterna!! Jag vrickade fötterna minst sex gånger, och höll på att ramla utanför tuben i bagis. Pinsamt. Nu, såhär på "morgonen", så kan jag inte ens gå ordentligt pga min smärta i fotsulorna.
Jag hade iallafall hur kul som helst igår, jag har saknat er flickor! Träffade ju tillochmed Amanda och Julia, så jäkla härliga flickor! Så himla tråkigt att jag fick så ont.. Jag var skitförbannad när jag kom hem för jag ville verkligen vara ute hela natten, inte komma hem halv ett liksom.. På onsdag blir det väl utgång igen kanske? Ska försöka få med mig calle!

Nej, nu måste jag fixa mig och börja röra mig mot Farsta om cirkus en timme. ciao!

200309

2009-03-20, 14:35:44 / Kategori: Allmänt

Jag är så trött, så trött. Sömnigt trött alltså. Ville bara sova hela dagen men en annan hade prov klockan ett, så nu har jag varit hemma ett tag och fått i mig lite mat och badat.. Innerst inne vill jag åka på en rejäl förskylning innan Italien så att en del av mig kan säga nej till resan. Nu när jag är frisk "måste" jag följa med, jag vill egentligen inte.. Varför vet jag faktiskt inte, har bara ingen lust liksom. En annan del av mig tycker det ska bli kul med träningsläger. Men men.. Jag måste hur som helst börja tvätta och packa redan idag typ...

En sak som gör mig så sjukt arg, stött och sårad är när ni säger sånt till mig, även om det är på skoj eller en "punchline" så vill jag inte höra sånt. För det första så är det inte mig ni ska komma till om ni saknar honom, det är honom ni ska "skoja" med och säga sånt till. Inte till mig, för jag vill inte att ni ska komma till mig som om det vore en väckarklocka.


what's your mission

2009-03-19, 00:21:03 / Kategori: Allmänt
Jag lyckades faktiskt somna rätt rejält! Vaknade av att min man ringde mig klockan sju, så jag åkte till honom för att få mysa lite, äta korvmackor och dricka te. Som tur är så är jag faktiskt sjukt trött nu också, brukar ju alltid vara pigg så himla länge efter att ha sovit på dagen. Jag älskar iofs att sova, men hatar ju att sova ensam.

Jag har fått en idé (eller, det är Nadias gamla idé egentligen) som ni flickor ska få hjälpa mig med! Jag skall göra en kalender med sexiga/knäppa/söta outfits (på mig själv såklart) och ge till min man på sin födelsedag. Jag har nog lovat lite för mycket och har sagt att han ska få det, men det blir ju askul! Nån som är på att hjälpa..? hihi

Nu är det Jimmy Kimmel Live och jag ska krypa ner i sängen och sedan vakna av en full Natalie som slinker in på rummet. Godnatt!

180309

2009-03-18, 15:41:26 / Kategori: Allmänt
Onsday its the lill lörday och jag har fortfarande inte snappat upp gnistan att gå ut eller nåt. Har heller inga pengar, eller mer att pengarna räcker till fyra öl och inte mer. Är hemma, tittar på vänner, ska nog sova, eller göra lite te. Kanske plugga lite? Fast det kan jag göra sen för jag är så sjukt trött.. Ni vet när ögonlocken bara hänger.

Jag har blivit värsta dramaqueen, gör en höna av en fjäder och gråter och jag vet inte vad.. Även fast det kändes bra att vinna så var jag faktiskt ledsen på riktigt, men hade jag inte visat lite tårar hade det varit krig även nu.

Nä, jag ska gosa ner mig i sängen med en kopp te och titta på Fresh Prince (vilket jag älskar och har älskat sen jag gick i fyran)

130309

2009-03-13, 14:08:39 / Kategori: Allmänt

Yes! Jag lyckades komma upp imorse, men hade en sådan fruktansvärd huvudvärk på religionen att jag inte orkade lyssna mer utan la mig bara ner och försökte gnugga bort huvudvärken. Även fast jag glömde mina idrottskläder så var jag faktiskt med idag, för det var basket och jag ÄLSKAR basket!

Hur som helst, jag har som vanligt packat alldeles för mycket kläder för att vara borta i två dagar.. Men man måste ju faktiskt ha lite byten liksom. Bussen går klockan fem, och det ska bli så mysigt att bara sitta på bussen med min man i mörkret. Så himla bäst att jag får träffa min mor idag! Och Sara också för den delen, vi skall förhoppningsvis åka till henne imorrn och laga middag och typ dricka vin eller nåt. woho!

Nu ska jag bara slänga i mig nåt att äta, sen blir det av till mami!


120309

2009-03-12, 15:53:50 / Kategori: Allmänt


i can see your halo

2009-03-12, 15:26:33 / Kategori: Allmänt

Det är jag som ska bli arg eller sur över minsta lilla, och det är jag som inte ska svara på sms för att visa att jag är bitter, det är inte jag som ska be om ursäkt för inget jag gjort och det är jag som ska försöka få honom att må dåligt över att han har gjort något fel, det är jag som ska svara elakt tillbaka även om han ber om ursäkt, det är jag som ska svara att det inte är något när han frågar vad det är, det är jag som ska vända mig om och han ska krypa upp bakom mig och hålla om mig. Det ska inte vara tvärt om!


Jag hatar detta, varje morgon så är det någonting. Och jag vet inte ens vad jag har sagt eller gjort, det bara är. Och jag måste be om ursäkt flera gånger, och när jag gör det så litar han inte ens på att jag verkligen menar det... Hoppas det går över imorrn annars blir det en ganska stel resa till mamma.


110309

2009-03-11, 16:40:16 / Kategori: Allmänt

Onsdag, onsdag.
Jag ville inte till skolan imorse, men jag har lovat mig själv att gå på varenda lektion i fortsättningen.. Hittills har jag lyckats och det har gått tre dagar på denna vecka. På fredag åker jag till mamma.. Och det kommer bli bästbästbäst för jag har med mig min pojke.

Stackars Nadia fick göra såndär som gravida gör (kommer inte på vad det heter även fast natalie sa det för två sekunder sen). Höll på att somna i bilen på väg hem och nu sitter jag med tunga ögonlock, bör slänga i mig nåt (eller typ sova?) för jag ska på träning om tre timmar. Jag hatar spinningen för den är så jävla långt bort....

Jaja. Typ kaffe och nåt nu. Måste vakna


090309

2009-03-09, 17:27:46 / Kategori: Allmänt

Att börjar kvart över två på en måndag är sjuuukt härligt, men hela dagen har jag gått runt och känt att det är fredag idag.. Misstag. Åkte iallafall till stan och fixade lite vuxenpoäng genom att köpa mig lite strumpor! ...och solpuder... och rouge.. och nya knästrumpor (eftersom mina är puts väck helt utan anledning). Kom hem för en stund sen och skräckar inför träningen.. fast lite mindre än vanligt eftersom Foffi kommer. Om jag vet att hon kommer på träningen så finns det typ en liten kraft i mig som också vill, bara för att hon verkligen är den enda jag trivs med.

Snart är det Italien, och jag kommer sluta efter fotbollslägret om jag inte tänder till totalt och börjar älska fotboll så mycket som jag gjorde för typ åtta månader sen.. Jag gillar inte de nya tjejerna (filåt) och jag har svårt att passa in i ett sådant seriöst lag som vi har blivit nu då mina ambitioner lätt slocknar. Och en gigantisk del av mig vill också sluta för att jag saknar mina älskade flickor så otroligt mycket att jag snart spricker.. Så i framtiden blir det mycket häng med er, om ni vill hoppas jag! Hihi.

Jag har sökt massor med lägenheter, så vi får hoppas på att någon hör av sig. Jag tänker bara på första bästa just nu, så om ni hör nåt om någon som har en flat på lut så holla! Jag tar vilket som helst just nu.. Och hittar jag en tvåa kan ni nog förbereda er (någon av er iallafall) för att bli sambo med moi.

Jag är så sjukt lycklig över att jag ska åka till min mamma på fredag! Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är! Jag har inte träffat henne på (räknar i kalendern) 72 dagar, dvs 2 månader och två veckor ungefär. Ack! Jag borde åka upp oftare..



080309

2009-03-08, 18:10:18 / Kategori: Allmänt
Aj aj, mitt huvud värker som vanligt igen. Det är nåt fel på min skalle, har huvudvärk minst tre-fyra gånger om dagen..Kaaan ju faktiskt bero på att jag dricker kopiösa mängder kaffe, sover för länge och aldrig dricker vatten....

Hur som helst, jag sov till tre och har inte gjort mycket mer än att ringa mor, äta och letat lägenheter (igen). Jag får ett ryck ungefär en gång varannan vecka då jag mejlar typ 10 lägenheter på blocket.se. Men det är aldrig någon jävel som svarar heller, dumma idioter. Jag gjorde iallafall ett försök idag igen, plus att jag loggade in på bostadsförmedlingens hemsida och lade intresseanmälan på tre ettor i YS och VS (yttre söderort/västra yttre söderort). Håll tummarna för jag står på könummer 40-20 nånting.. Yay.

Happ, skall hoppa in i duschen och knapra lite alvedon och sedan förväntar jag mig ett telefonsamtal från min man när han slutar jobbet. Usch vad jag känner mig obehövd när jag ber honom ringa när han slutar...... Aja. Dusch!

you're like a drug to me, my own personal heroin

2009-03-07, 17:31:33 / Kategori: Allmänt

Jag är i vampyrtrans. Fan, fan, faaan vad bra Twilight är.


damn

2009-03-07, 14:33:17 / Kategori: Allmänt
okej, jag ville inte ens vakna idag, inte ens kliva upp ur sängen utan bara ligga här tills jag vet inte när. Men, jag vaknade av ett sms från nina jarebrink angående skorna och att dom skall hämtas näsa vecka. Så jag fick faktiskt lite energi för att leva, och gick till köket och gjorde mackor och kaffe.

Åker till min mamma på fredag och hoppas på att min man kan ta ledigt, annars får jag åka själv.. Visst finns det inte mycket att göra men jag behöver honom vid min sida även om jag inte kommer vara själv. Jag behöver honom och någon vid min sida hela tiden. Jag tror inte att det finns någon som förstår, kanske för att jag inte vill prata om det då alla ska komma med onödiga åsikter när jag bara vill att någon skall lyssna. Sen hatar jag att visa mig sårbar, och när jag har gjort det känns som att ingen tar det lika allvarligt som det är.. för mig alltså.

Jag har ingen tid till något längre. Jag tränar fyra gånger i veckan, jobbar förhoppningsvis en gång i veckan och där ska jag klämma in calle och andra. Hittills har jag fått åka till söder efter varje träning jag haft för att kunna träffa honom och få umgås i åtminstone några timmar. Han jobbar varje helg, så därför kan vi bara umgås på kvällarna och, om han har tid, på dagen. Anledningen till att jag inte går ut längre är att jag helt enkelt inte tycker om det eller har råd. Jag bor heller inte i skarpnäck längre, vilket var mycket flexiblare till alla er in the 128 crew, vilket gör mig så otroligt lat att ta mig någonstans.
Ni ska veta att jag saknar er otroligt mycket, men jag kan inte dela på mig och jag vet att ni tycker jag är en dålig människa som inte kan "prioritera" rätt. Förlåt, men, det är så det är nu och jag kan inte ändra på mig själv.

peace, love & icecream

kan någon ge mig en symaskin?????

2009-03-06, 14:50:48 / Kategori: Allmänt

jag vill sy, göra om, lägga till, ta bort! jag vill fixa min kjol, mina jeansshorts och jag vet inte vad! Funderar på att åka till mamma nästa helg och låna hennes symaskin, men bara om jag får med mig calle annars blir det tråkigt... Får se, kanske måste tjata lite hehe.

Jag mår illa, har hällt i mig kaffe för jag har ingen aptit.


<3

2009-03-06, 14:24:05 / Kategori: Allmänt

Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig


050309

2009-03-05, 16:49:38 / Kategori: Allmänt
Bah, vilken dag. Jag hade inte ens ställt klockan imorse för jag tänkte att natalie hade gjort det haha. Vaknade iallafall runt elva och kom på att man kanske skulle kliva upp eftersom vi nog börjar snart. Jag hann plugga på morgonen innan vi gick, men tro inte fan på att jag får blackout som vanligt på prov. Men men, det gick väl som det gick.
Eftersom det är jude-prov imorrn på religionen så försökte vi hitta någon bok att plugga med, men det fanns bara en så jag och Lisa åkte hem till henne och pluggade massa. Får väl se om man lyckas läsa in alla pissfrågor innan morgondagen, speciellt nu när jag precis kommit hem och ska på träning om en kvart. Efter det måste man ju duscha och hålla på och då finns det ju ingen ork längre till att plugga. Jävla skit, känns som att jag inte ha någon tid, fast jag ska inte säga nåt eftersom jag säkert kommer ge upp och åka till min man istället.......

jaja, idag, äntligen, är det fotbollsträning och som jag har längtat! Dock är jag inte kallad till matchen på söndag (fast ska jag erkänna så är det jävligt skönt eftersom jag inte alls har lust att spela någon match kl. 20 i kylan, och framförallt inte sitta och titta på i kylan) men ändå tråkigt att man inte får vara med på första matchen.

Jag vill till italyyy nu..

...

2009-03-04, 17:54:22 / Kategori: Allmänt
när man vaknar efter några timmars sömn så ställs allt det optimistiska om till pessimistiskt.. jag känner mig som hon i evanescence i bring me to life..

"wake me up inside, wake me up and save me
call my name and save me from the dark
bid my blood to run, before I come undone
save me from the nothing i become"

haha fniss på att jag fortfarande kan texten...

040309

2009-03-04, 14:40:09 / Kategori: Allmänt

Gah, jag vill bara ha Italien och studenten och värme och roadtrip och fritid och lön och pengar och hinna åka till mamma och shoppa och slippa plugga (för det har jag ju verkligen gjort de senaste månaderna, icke!)
Jag sov absolut ingenting inatt, det är omöjligt då man delar en nittiosäng med någon som ska trycka in mig mot väggen så att jag får ligga med ett kontaktuttag i ryggen eller ansiktet upptryckt mot väggen. Och så blir det inte bättre av att han började tidigare än mig idag, men jag lyckades hålla kvar honom lite och lyckades efter att ha bett snällt om att  få skjuts hem innan han åkte till skolan. Mest bra att min man har bil! Mohaha...

Imorrn är det prov, mediakå. Plugga satan tills min ärta till hjärna inte orkar ta in mer information och text och medialagar och jag vet inte vad. Det är bara 19 dagar till ett lite varmare italien och det bästa med fotbollen: träningsläger! Och det kommer bäras av till milano och kanske (om jag har råd) se milan på champions league.. Camp Nou var ju föga mäktigt, så varför inte gå denna gång?

zhüss


030309

2009-03-03, 21:05:48 / Kategori: Allmänt
chupa-chupa! idag mina vänner har jag varit ambitiös och jobbat på krogään. En tisdag på en krog i sumpan, ja, det finns ju inte mycket att göra precis. Det var skönt till en början att det var lite folk, men efter tre timmar så blev jag bara uttråkad och hade inget att göra förutom att hälla i mig kaffe och gå ut och röka lite då och då. Jag skulle egentligen jobbat 16-23, men jag var tvungen att dra en vit lögn och säga att jag har skola imorrn och vill helst gå hem lite tidigare. Kl 21 skulle jag få gå, men eftersom det var så lite folk fick jag gå kl 20.

Det mest jobbigaste är ju nu att jag trodde min man var hemma när jag var på väg hem, men icke! Så nu har jag åkt hem, varit hemma i tio minuter och ska iväg till honom.. Stress stress! Men jag är glad ändå, för han har blivit mest vuxen och tagit körkort och tatuerat sig på samma dag. Vuxenpoäng: solklar tia aiiight.

off to söder-fakking-malm!

020309

2009-03-02, 16:49:31 / Kategori: Allmänt
Mars mars mars.. Jag är iallafall hemma nu från min och jonathans resa till Berlin. Det var trevligt, kanske inte den roligaste resan, utan jag säger såhär: Det hade varit roligare om man varit fler och om det åtminstone varit fint väder. När vi kom fram sådär äckligt tidigt på morgonen så tänkte båda "vart fan har vi hamnat" och ville mest tillbaka hem, men sen fick vi tag på rummet och sov några timmar och började sedan leta platser i kartan vart vi skulle kunna gå. Det blev den kända gallerian La Fayette, en latte på Starbucks och bara en enkel tur i stan så att vi kände oss hemma. Vi köpte vin, brieost, kex och vindruvor och lagade en skitäcklig tomatsoppa med pasta i.

Andra dagen tog vi tunnelbanan till den "andra stan" dvs. Zoologierplatz(strasse?) och upptäckte att den delen av stan passade oss bättre än Gucci, Prada och fransktalande expediter. Vi lämnade zoo'et med rätt trötta ögon, vilade lite, och sen bestämde vi oss för att köpa öl, Cava och ugnspizza. Vi mådde prima, tills vi kom på att vi inte alls har någon ugn och har köpt pizzorna helt i onödan. Jag försökte steka min pizza men det gick ju inte speciellt bra, utan resulterade i att vi gick på jakt efter en snabbmatsrestaurang utan att hitta vårat byte. Efter ungefär en timmes letande så hittade vi en äkta Italiensk restaurang som vi åt rätt dyrt på, och sedan gick vi tillbaka till rummet för att förkröka lite. Det blev en rätt kort utgång eftersom båda höll på att somna på en krog som hette Sunset och var full med fulklädda tyska ungdomar.

Tredje dagen sov vi till sent på eftermiddagen, vi gick till stan med tunga ben och armar och satte oss ett bra tag på Starbucks. Jag köpte mig en starbucks-termos som skall användas flitigt! Sedan gick vi runt stan för att dokumentera det sista av Berlin och satte oss på donken. Tyskarna verkar inte veta speciellt mycket om kryddor kan jag säga, för all mat vi åt smakade ingenting alls. Vi gick lite vilse, för att sedan upptäcka att vi var endast mindre än hundra meter från rummet. Vi tvingade oss i säng klockan tio men ingen av oss kunde sova, så jag sov ungefär sådär två timmar den natten för att sedan kliva upp klockan sex på morgonen och åka hem.

Jag ger Berlin ett snällt betyg: två stjärnor av fem (haha)

Nu är jag äntligen hemma, jag har äntligen fått träffa min älskling och känner att fan vad jag älskar sverige!