i think i'm in love with my stereo

2009-04-19, 12:28:12 / Kategori: Allmänt

Hemma klockan tolv typ, bara för att en viss man måste upp och jobba halv tolv.. Men ändå envisas jag med att sova kvar. Inte så konstigt kanske hehe. Träffade Nattis på tuben också, bra för jag hatar att åka själv i tystnad.

Idag är det mycket att göra känns det som. Först ska jag duscha och byta om (inte så jobbigt), sen ska jag till Skarpnäck och kolla på mitt lags match. Kan jag säga mitt lag när jag har slutat? Det är för tidigt att säga "mitt förra lag" haha. Hur som helst, den börjar fyra och jag ska dit tre för att prata med min tränare.. Sen runt halv sex måste jag åka direkt till folkkungagatan till jonis och calle och fota ett yrkesreportage på landet. Efter det hoppas jag få mysa hos min man innan jag åker hem.
Imorrn bitti ska jag också på informationsmöte för ica maxis nya stormarknad på sveavägen, förhoppningsvis får jag med mig Nadia och min bror.

På tal om min bror så är det där jag kommer bo snarast i sex månader. Så lilla jag kommer alltså dela lägenhet med en arbetslös 22 åring i flemingsberg. Men det positiva är att jag kommer få göra vardagsrummet till mitt rum utan några klagomål från någon! =) Och så blir det till att sova i en större säng eftersom adam kommer tillbaka efter sex månader. Jag ska ju hur som helst få göra det fint eftersom det kommer vara mitt rum, så det blir lite ordning och reda och så kan jag ÄNTLIGEN köpa en klädstång!! =D


En viss man är dock inte så intresserad av att låta mig bo där då han tycker det är så himla långt bort,men icke! Han får allt bita i det sura äpplet och faktiskt offra sig. Jag hoppas ni flickor kommer komma på besök ofta också.. =)


PöZ


180409

2009-04-18, 15:40:55 / Kategori: Allmänt
Wow, direkt när jag vaknade sökte jag tre nya lägenheter och ett jobb. Jag börjar bli lite mer tyglad när det kommer till skola och söka jobb och lägenhet. Fast jag har inte kommit långt, ska på öppet hus på måndag innan skolan på arbetsförmedlingen på Hötorget.. Försöker få Nadia att söka samma jobb, det vekar skitbra och sista ansökningsdagen är på Måndag.
Sedan är det bara att skriva ut massor av CV's och springa runt och dela ut. Om det är något jag hatar så är det att fråga om det finns några lediga arbetsplatser och dela ut CV. Fråga mig inte varför.. Är väl blyg eller nåt. Och kräsen haha

Ikväll kanske bara kanske blir det utgång för min del också, men det är knapert med pengar just nu.. 100 kr på en vecka är väldigt lite, speciellt för en rökare hehe. Även om öl och cider är billigt på Nivå så är jag rätt så tvekig. Ni får försöka övertala mig ordentligt! hihi

mer jobbsök, wihoo!

170409

2009-04-17, 17:56:40 / Kategori: Allmänt
Det känns som att jag har gjort hur mycket som helst idag, fast det har jag faktiskt inte. Vaknade bredvid min man imorse på bästa sätt, sedan blev det stress stress! På med kläder, linser och smink och iväg till garaget, få skjuts till fotoaffären, hämta ut bilder, få skjuts till skolan och halvspringa till grafen där jonis sitter och har pluggat för fullt (kände mig jättelak som kom typ 1½ timme för sent) och vi började arbeta. Eftersom han skulle gå vid ett så åkte jag hem, fick dendär äckliga huvudvärken som aldrig försvinner (som jag har haft framotillbaka i en vecka nu)och försöka sova. Jag var bajstrött, men ändå gick det inte att somna för att huvudvärken kändes som slag med hammare! Fyy.

Jag lyckades iallafall sova i en timme, så när jag vaknade började jag jobba på projektet igen och lyckades göra klart lite grand. Tråkigt nog kan jag inte göra så mycket mer eftersom vi måste komma överens om hur det ska se ut.. Blir mer plugg snart men först en dusch, aldrig lukta usch!

idag och imorgon kommer aldrig vara samma sak

2009-04-14, 22:32:42 / Kategori: Allmänt

Jag lägger benen på ryggen

2009-04-14, 16:51:34 / Kategori: Allmänt

Tisdag, skola,slut på det sista lovet jag någonsin kommer ha igen. Efter studenten heter det ju "semester".. pffft.
Har varit rätt småduktig idag och gått på alla mina lektioner, förutom att jag smet iväg från fotolektionen för det vankades redovisning för uppgifter jag inte lyckats åstakomma än. Pinsamt, får se vad läskiga renato säger imorrn.

Har iallafall pluggat för första gången på två månader känns det som. Är så jävla mycket som ska göras, bla.
- Projektrapport/Projektredovisning
- Historiarapport (klar)
- Hemtenta Idrott B
- Etik och livsfrågor
- Foto B diskussion (klar)
- Prov i Natur A (om jag ens kommer lyckas plugga in nåt)
- Komplettering i Foto A
- Redovisning och ut och fota i Foto B
- Religion (kommer inte göras av mig)

Sen minns jag inte mer men jag vet att det var nåt mer som skulle göras denna vecka.. Skolan suger när allt detta skall in inom 2 veckor.. AAAAH! Men jag har iallafall skrivit klart min rapport och gjort den där förbannad uppgiften om Fotoutställningarna vi var på för två veckor sen. Ikväll får jag förhoppningsvis slappna av hos mannen.


he's got a mind of his own

2009-04-13, 15:09:54 / Kategori: Allmänt
Gårdagen var det värsta jag varit med om. Innan kriget startade så hade jag jättetrevligt på Snaps med jonathan och johan, sen kom louice och sofie och hennes vän jag inte minns namnet på. Vi satt till stängning och kilade över till aksel och där dracks det folköl och knaprades chips.

sedan gräts det och skreks i ett hörn.

120409

2009-04-12, 20:08:52 / Kategori: Allmänt
Ååh härliga väder! Jag mötte upp jonis, aksel, sarah och en mycket vacker man på berget vid nytorget. De tvingade mig klättra över stängsel och stirra döden i vitögat (klättra runt en stolpe som gör att man har ryggen mot stupet vid bergskanten) men jag klarade mig med lite gnäll! Jag hatar höga höjder och är alltid rädd över att råka ramla över kanten.. haha. Sedan skulle alla hem och göra sitt, så vi gick och mös vid tvn och tog det lugnt. Nu är jag hemma igen och ska så småningom göra mig iordning för ikväll blir det förhoppningsvis utgång! =)

Idag, efter många om och men, är jag hur lycklig som helst och för bara en stund sen skrattade jag riktigt mycket att jag fick ett sånt himla skönt lyckorus i kroppen, även om jag bara skrattade för en nanosekund. Jag vill ha öl, mysfylla och älskade flickor som gör mig glad!

Dags för lite fixation av utstyrsel och ansikte!

It's like i've been awake

2009-04-09, 10:55:20 / Kategori: Allmänt
Av min förvånad så lyckades jag missa sista tunnelbanan hem, men jag skyller inte på någon annan än mig själv.. Det stod att den gick mot hagsätra och när dörrarna stängs ser jag på skärmen att den går förbi skarpnäck.. Oskönt väder som det var igår så fick jag gå i regnet tillbaka till åsögatan och få i mig en smörgås, sen vänta på bussen hem men lyckas bli övertalad att sova kvar även om jag måste upp klockan 9 på en ledig dag. Ett bra beslut tycker jag..

Frågan är om jag börjar bli påverkad av mina p-piller.. Har varit nere hela veckan och bara velat gråta, skrika, slita. Inatt började tårarna rinna från ingenstans, jag försökte själv komma på vad det var och så fort jag tänkte på mamma så bara sprutade tårarna, jag tyckte mest synd om C och jag hatar att gråta framför andra. Jag vill bara burra ner mig i ett tjockt täcke och sova där tills jag slutar sakna henne.

Hämtade mitt påskägg som mamma skickade på posten, jag ska inte vara otacksam men hon hade fyllt halva ägget! Haha..Hade förväntat mig ett smockfullt ägg men icke! Jag borde dock inte äta så mycke onyttigheter längre eftersom jag bara ätit donken, pizza, chips och godis dom senaste veckorna (känns det som iallafall).
På lördag ska jag och min man måla ägg och äta påsklunch hos hans mor, hur kul som helst för om det är någon jag tycker om så är det karina!

Ska nog lägga mig och sova lite till eftersom jag klev upp kl 9 imorse och har blivit väckt av en nattpratande man flera gånger.. Och läsa rocky-boken jag fick låna!

Diva is a female version of a hustler

2009-04-05, 18:20:10 / Kategori: Allmänt

Jag orkar inte plugga mer.. eller rättare sagt att mitt huvud inte kan ta in mer information. Det är så mycket sidor jag skall läsa på naturen under lovet, har suttit och läst och antecknat sedan klockan två idag tio sidor.. Har minst 20 sidor till att läsa. Plugga i all ära, men att plugga till ett stort prov som är betygsavgörande är inte lätt då man måste få in all jäkla information i skallen och faktiskt hålla det kvar där ett tag tills provet skall göras...

Har hur som helst hur mycket som helst i skolan nästa vecka: idrott, historia, projektarbete, foto, religion m.m. Måste plugga gärnet, men det är rätt mycket snack och liten verkstad på mig när jag säger att jag ska plugga. Det är nog min sämsta sida.

Nej, ska überlyssna på beyoncés Diva och Halo tills min man slutar jobba så jag får åka och mysa med honom.
men först en ciggilurv


Hit me like the ray of sun

2009-04-05, 17:12:42 / Kategori: Allmänt


Jag rysen verkligen under hela denna låt, den är så sjukt bra, inte bara låten i sig utan texten likaså. Den beskriver så mycket som jag känner just nu, sen måste Beyoncé vara en av världens skickligaste sångerskor.. underbart.

050409

2009-04-05, 13:37:56 / Kategori: Allmänt

Kan fortfarande inte förstå att det är april nu, om bara några veckor är det redan maj och DÅ är det fanimej riktig vår! Då måste det inhandlas studentskivekläder och extentions och födelsedagspresent till mannen och studentskiva och jag vet inte vad. Jag längtar till maj, det känns som att det kommer bli en bra månad!

Igår kväll åkte vi till aspudden och höll dennis och anna sällskap, det blev ju inte så länge eftersom vi kom dit tio och åkte hem typ tjugo i två, men jag tycker om det paret bara det att när vi är med dom så blir det ju par på par och det har jag alltid tyckt är lite fult.. Hur som helst, vi tittade på 3000 miles to graceland men gav upp och spelade MIG istället (som TP fast utan gå-bräde).. Skönt att göra nåt annat än att bara ligga och mysa framför tvn hela kvällarna.

Men nu är det lov och det ska avnjutas i solen med glass och latte och världens trevligaste sällskap, nämligen vänner, vänners vänner, pojkvänner och annat trevligt folk! Hoppas jag iallafall! Det blir inget åka upp till mamma eftersom jag inte vill åka själv och vi var där för inte så länge sen så det blir nog senare i maj eller nåt.. Jag saknar min mamma så fruktansvärt mycket och ångrar varje dag den gången jag sa att det kommer bli jättekul om hon flyttar och jag får eget.

Önska mig lycka till på tisdag också btw, min man som jobbar på en godisaffär mittemot ett ica har frågat om inte dom har platser kvar, så vi ska dit på tisdag och lämna mitt cv. Jag hoppas jag får jobbet för deras OB-timmar är superbra! (eller vad vet jag men 200 kr i timmen är väl rätt bra?)



we could be lovers

2009-04-04, 20:12:58 / Kategori: Allmänt
aaah, vilken härlig dag! till en början iallafall.. Mötte upp Emmy på gullmars och vi åkte sedan vidare till tanto där Soffe och Adde satt vid vattnet i solen. Jag bunkrade upp med lite picknick, en café cooler från sleven och en big toast! Mums. Vi satt där ett antal timmar, åkte hem klockan fem och var hemma runt sex. Känns skönt att ha gjort nåt under denna fina dag!
Men.. mina skavsår började utvecklas till smärtans alla smärtor, så på hemvägen åkte jag och Emmy till apoteket på mariatorget för att köpa compeed-plåster. Eftersom det gjorde så ont (och jag gick som om jag kört upp något i kaffeknappen) så satte vi på plåstrena på en gång, noga och fint. Men ack, det gjorde lika ont ändå så jag måste vänta med att använda mina nya skor tills mina skavsår har läkt =(

Tittade precis på Kalle och chokladfabriken, jag älskar Johnny Depp men jag tycker verkligen inte om Willy Wonka, han är lite som Mr.Jackson... Lite smygpedofilig typ. Sen ogillar jag när Oompa-Loomparna ska börja sjunga, så sjukt fult eftersom dom har satt samma person i kopior som rör sig exakt likadant. Annars så är den ju underhållande!

040409

2009-04-04, 13:06:01 / Kategori: Allmänt
AJ! Jag blir så ledsen, det finns ingen att hänga med och det är världens finaste vårväder fortfarande. Ingen svarar på mina sms, och jag har legat på min säng med datorn framför mig sen klockan tolv och väntat på att nån kan logga in på msn och vilja vara med mig för en gångs skull! Det suger att calle börjar jobba så tidigt, då hade jag åtminstone kunnat hänga med honom....

Nä, jag får typ ta mig in till stan och sitta och äta på en glass i min ensamhet istället...

030409

2009-04-03, 15:48:08 / Kategori: Allmänt
Ack, jag har syndat! Gick förbi sns idag igen. Calle kom på en bra deal, att köpa två par skor till priset av de paret jag ville ha från början. Jag tyckte det lät så himlans smart.. Så jag köpte ett par vita air force 1 och ett par svarta! Dom är praktiskt taget likadana bara det att färgerna är svart och vit hehe. Mycket färger att välja mellan!

Just nu sitter jag och har bara mest ont i huvet.. Ska så småningom ta mig en nap (en lång sådan) för jag har så ont i benen av att jag gått så mycket i vääärldens härligaste väder! Jag hoppas vädret håller i sig, det känns som om man blir lyckligare och mer kär när solen skiner.

Nä, dags för sömn.