250209

2009-02-25, 18:22:26 / Kategori: Allmänt
Dagen innan Berlin (eller mer timmarna kanske?)
Jag har sprungit runt på stan hur mycket som helst idag! Först in till söder för att gå till jonathan och fixa med flygbiljetterna, men han kunde inte eftersom han var tvungen att gå till tandläkaren, så lilla jag fick gå runt i nästan en timme på söder och titta på kläder (inte bra eftersom jag köpte lite smått onödiga saker, två par trosor och jeansleggingsarna på gina, och stora örhängen). Självklart tröstade jag mig med cheeseburgare..
Sedan var det bara till att knalla över till jonathan och fixa med passet och planera lite. Åka in till centralen, köpa flygbussbiljetter, gå till Åhléns för att köpa skrivblock, gå till Expert på hötorget för att köpa engångskameror och sedan springa runt och leta efter röda underkläder som min man så himla gärna ville att jag skulle köpa. Men det blev den söta rutiga balconetten från hm och en stooooor halsduk från American Apparel. Men jag får unna mig lite för jag fick dubbla underhåll den här månaden hihi!

Så ikväll blir det utgång med mina flickor, även om jag ska upp klockan tre inatt för att ta en taxi till gullmars och sedan ta bussen till skavsta som går klockan 4 inatt. Puh! Hellre bakis/fortfarande full än helt nykter på ett plan säger jag bara, jag som har haft värsta skräckdrömmarna om att jag ska krascha och dö.

Men ikväll flickor, så är det vår kväll! Skaka våra lurviga och otroligt sexiga, och dricka massor med öl! yeeha!

let the past be the past

2009-02-24, 19:40:37 / Kategori: Allmänt
happ, då var min dag förstörd. Det är aldrig kul att något man gjort eller sagt för länge sedan sårar någon idag, just nu. När någon sitter och tänker på något jag har gjort, och ser saker framför sig, och sedan mår dåligt av det.. Sedan att denna någon ens kan tänka så om mig i dagsläget gör mig ledsen, och sårad. Jag sitter bara och håller tårarna tillbaka för jag har en oroväckande känsla av att något kommer gå snett för att någon inte kommer komma över det i sinom tid. Mina instinkter säger mig att det som sårar honom aldrig kommer försvinna, även om jag berättar för honom att det inte längre är så, så kan jag inte kontrollera hans tankar och hans känslor.. kan man inte bara få saker ogjort?

240209

2009-02-24, 14:14:00 / Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt lycklig att jag har haft min fina älskling i två månader. Det har gått så snabbt men samtidigt så långsamt, det känns som att vi har känt varandra i flera år men det är bara fyra månader sen vi sågs för första gången.



Du har blivit min luft, mitt allt, och utan dig skulle jag inte fungera.

230209

2009-02-23, 12:37:27 / Kategori: Allmänt

Min nya tatuering är nu uttänkt, och har jag tur hittar jag nåt billigt ställe i Berlin.
"Amor vincit omnia" - Kärlek övervinner allt
Den ska skrivas under  vänstra bröstet i enkel skript, den kommer bli såå fin (inte på revbenen utan under tutten)

Jag saknar min man, och han har bara varit borta i en dag.. sex dagar kvar..buu *ledsen_flikka_90*


Nina Jarebrink

2009-02-21, 12:58:06 / Kategori: Allmänt
Eftersom jag och Soffe gick på visningen för Nina så var betalningen ett plagg från hennes reapå hemsidan. Eftersom jag har ganska svårt att föreställa mig själv i hennes kläder (jag är mer av en tomboy och skulle inte bära upp hennes klänningar och blusar) så blev det ett par skor istället.



Vad tycker ni? Jag vet att jag inte använder högklackat, men man måste ju faktikst äga ett par åtminstone, så varför inte ett par unika från nina jarebrink? Snygga va? :)

cuz i'm a bartender yes i am

2009-02-21, 12:49:58 / Kategori: Allmänt

Igår blev det ingen skola utan det blev en tripp till farsta istället med Louice the one and only haha (bästa tjejen). Självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr, så det blev en pincett, två hårband (vilket jag faktiskt behövde eftersom jag ser ut som chewbakka i pannan och behöver hårband på mina träningar) och sen självklart, två par suupersöta trosor.
 
Det blev lite stressat på vägen hem eftersom jag skulle vara i näckrosen klockan sex och var hemma tjugo i fem, men jag hann till jobbet i tid och det tog faktiskt en stund för mig att fatta vart det låg någonstans. Hur som helst! Jobbet var jätteroligt, jag fick lära mig kassan (som för övrigt är sjukt svår) och så fick jag hälla upp och servera öl, blanda drinkar som en av bartenderna visade mig, torka och duka av bord och plocka disk och servera mat samt ta beställningar. Jag måste vara den första som fått göra allt det där på min första dag på ett jobb jag aldrig jobbat med förr. Så om någon månad kommer jag kanske kunna hur många drinkar som helst ;)

Eftersom jag var så sjukt taggad på all kaffe jag hade druckit, så orkade jag faktiskt åka till söder och ta en jääättelång promenad med min älskadeälskadeälskade.
Snart åker jag till Berlin med jonathan, och kul att jag drömde att vårat plan kraschade inatt.............................


The old me is dead and gone

2009-02-18, 17:25:20 / Kategori: Allmänt

Min dag har faktiskt varit rätt bra, vaknade bredvid världens finaste på jorden och det har varit riktigt vårigt väder idag. Till min förbryllande glädje så fick jag hämta min studentmössa (som jag fö. ser sjuk ut i) och blev ännu mer glad! Efter den första och enda lektionen vågade jag på mig tunnelbanan till skanstull och Playz med jonathan. Sjukt kul var det! Det är så himla kul att vara grabbig och sitta där och spela "L4D" (left for dead haha). Döda zombiesar är sjuuukt roligt.. hoho.

När jag kom hem ringde jag jobbet som Jenny hade fixat åt mig, och vi kom överrens om att jag skulle komma in på fredag och prata lite med ägaren. Sedan ringer han tillbaka och vill att jag skall jobba redan på fredag! Förstår ni lyckan? Jag har fått ett jobb! hihi..

För övrigt har jag hittat världens bästa låt:



fjortondefebruari och dagenefter

2009-02-15, 22:36:17 / Kategori: Allmänt

Kan någon beskriva för mig vad kärlek är? Jag har inte lyckats upptäcka den känslan förräns tre månader tillbaka.. Jag älskar den, jag älskar att någon annan känner samma sak som jag. Hur kan en person möta en annan och faktiskt få hjärtan att bulta i hundranittio och sedan behålla den känslan? Att veta att en människa man bryr sig om bara tillhör en själv, det är lycka.

Hur som helst! Min alla hjärtans dag bestod först av shopping med Lucci! Jag köpte en jacka och en tröja från monki, sen blev det en jeans-kjol från urban's och ett par svarta tights (äntligen). Jag älskar min nya och kjol!
Sedan var det bara hopp in i duschen och fixa sig. Jag åkte till min skantsull och träffade min man, sen bar det av till konsum för att köpa middag. Det blev fläskfilé med potatisklyftor och rödvinssås, sen till efterrätt (mer min request) åt vi glass med varma hallon. Han hade köpt minst 1½ kilo godis, men det petade vi knappt på för vi var så mätta.. Vi hyrde "Fragile" (inte många som hyr skräckfilm på alla hjärtans dag va?) och den var asbra! Fast det blev den klassiska krypa upp i famnen för jag var så rädd haha..
Gjorde han något fint? Jag hade faktiskt inte förväntat mig nånting alls, men när vi kom hem till honom hade han dukat upp fint, och självklart en ros med världens gulligaste kort till. Jag har nog aldrig varit så lycklig som när jag läste det kortet.
Jag är så glad för min egen skull, jag hoppas ni är det också.

Mina utslag är så himla fina just nu :) (nej dom ser fördjävliga ut och sprider sig över hela överkroppen)


120209

2009-02-12, 19:39:01 / Kategori: Allmänt
Fan.
Jag har blivit beroende av det man inte får bli beroende av.
Man får inte bli beroende av det för risken ökar att förlora andra.
Jag ville inte bli sån, ni vet, den
Förlåt, förlåt om ni tycker att jag blivit den som är den.
Men jag är beroende.
Fan.

100209

2009-02-10, 22:58:46 / Kategori: Allmänt

A sheldon 2.0 if you will!

En heldag med Nina Jarebrinks vårkollektion! Så sjukt kul, man får värsta kicken av att gå ut på podiet. Sedan var det sjukt kul att få bli ompysslad och se ut som en alien (Soffe såg fan koolast ut!). Från 8.30-17.00 höll vi på. Fyra timmar med smink, sedan ett genrep, sedan vänta i en timme på att visningen skulle börja. Snacka om att man göra värsta grejen av det under en hel dag för att visa upp några kläder under typ 10 minuter om inte ens det.. Sjukt. Det var hur som helst askul! Fick också en liten goodiebag som innehöll balsam, shampoo och hårspray från toni&guy och sen rabatt på ninas kollektion. Najs liksom!

Min man var tvungen att plugga så det blev till att stanna hemma idag, sitter och äter semla och dricker kaffe och slappar framför tvn. Ganska skönt ändå efter en sådan dag, och imorrn är jag ledig så då måste jag plugga historian så att det blir klart till på torsdag.


PEACE


American Psycho

2009-02-09, 16:45:26 / Kategori: Allmänt

Im just not there
Lämna mig, släng mig, jag vill inte mer.
Låt bara tystnaden tala för jag har tappat orken att försöka..


Sov inget inatt, tittade på American Psycho till klockan fem på natten (Tittar nu igen). Christian Bales är mest bra, "Im just not there".. Bra. Bra


070209

2009-02-07, 17:11:20 / Kategori: Allmänt

Gårdagen var mysig, tittade lite på sex and the city och sen åkte jag och Natalie in till stan och köpte jättefina knästrumpor (rosa och svarta yaay!).Sedan var det bara hem och fixa sig, laga mat och föra på, för min del, gratis dricka! Det blev iallafall en ap-god tomatsoppa som tillagades. Det kändes verkligen som att vi var sambos när vi satt där och åt kulinarisk uppvärmd mat.

Vi tog oss fram på vingliga ben till Sugarbar på rådmansgatan. Där stötte vi på några som vi kände igen etc.. Vi tog en öl och väntade på att Lynx and me skulle spela (dom heter väl så nu?). Klockan 12 var det slut och den sanna torsk jag är så åkte jag till Harvest och träffade min man en stund.. Men jag var bara full och på dåligt humör så det var inget kul alls. Eftersom han skulle jobba så rörde vi oss runt ett-snåret, och då kände jag en fet lust att beställa donkenmat och äta å vägen hem. Så jag köpte sex cheeseburgare och en mellanpommes, satt själv på skanstulls tunnelbana, ätandes på mina pommes med påsen full med cheeseburgare i knät.

..Natten slutade med att jag fick kasta sten på Natalies fönster eftersom min mobil var död, och då kom snälle mannen och öppnade åt mig för stenarna hade ramlat ner på hans fönsterkarm. När jag kom in åt mina barn av mina hamburgare för jag kunde inte få i mig nåt.




Jag gjorde nåt lite dumt och beställde ett namnhalsband från bettiesgalleria.com, så om någon vecka kommer alltså en faktura till mig på 500 kr som ska betalas. Får hitta på nåt sätt att på cash (host-mamma-host)

050209

2009-02-05, 17:03:47 / Kategori: Allmänt
Vidriga människa, lämna mig i fred!

Och idag då. Krigade för kung och fosterland imorse för att komma upp och klä på mig och allt det där man gör på morgonen. 09.03, fan - jag missar min tunnelbana så jag tänker jag tar nästa för vi börjar 25 så jag hinner med 18. Halvspringer till tuben för att inte missa den också. Kliver av  Kärrtorp, och färden mellan tunnelbanan och skolan är förvånansvärt tom. Inte en enda kärrtorpskise så långt ögat kan nå. Jag tänkte först att faan nu har vi säkert studiedag och jag är helt borta och cyklar. Går upp till klassrummet och kollar schemat "Jo, vi har visst religion.. Men lektionen kanske är inställd..hmm..". Ringer Jonathan och frågar vart han är, får till svar att han är hemma och jag frågar om lektionen är inställd för det är ju bara jag som hääär!
"Men Marine, det är Torsdag idag haha"

Mm, jo. Jag åkte hem och hämtade mina historiaböcker och gick till Elins nya lägenhet där två kvinnor vid namn Natalie och Louice låg och fylleslaggilerade. Jag kröp in mellan mina fina änglar och somnade gott i någon kvart. Sedan var det bara att åka till skolan.


Jag har förresten spelat bort typ 20 euro på Unibet (som jag fick gratis alltså) på Texas Holdem. Det gick bra till en början och nu har jag bara 2 euro kvar och man måste ha minst 3 för att betta... Jävla skit!

030209

2009-02-03, 13:32:59 / Kategori: Allmänt

Tredje februari. Redan. Shit, vad hände?
Känner mig sjuk ensam.. sitter och dricker sodastreamet vatten i calles tröja och tittar på Ellen DeGeneres. Jag är förskyld, mådde jättedåligt igår kväll när vi skulle sova.. Kan inte sjukanmäla mig eller ringa till vårdcentralen för jag har inga pengar på mobilen, så jag måste fixa det först.. Alltså blir det säkert vårdcentralen imorrn eller under jourtiden efter fem idag. Vet ju redan vad jag har för dum och elak hudsjukdom så jag känner att jag kan vänta en dag till.

Igår fick jag ett avi från posten och det var ett paket till mig från Unibet.com! Jag fick en pokerväska, yaay! Det finns sex olika marker, två kortlekar och fem tärningar. Dags att inleda en pokerkväll kanske? Bästa är att en av markerna är rosa (gotta love it!) Sen fick jag en gratis biobiljett också..

Var på apoteket igår. Fan vad äckligt dyrt det är.. En hudkräm, ögonkräm, ipren, kortison, nässpray och försvarets lypsyl för 300 kr. Inte nog med det så måste jag köpa ett nytt sl kort, är skyldig katten 250 kr och louice 200 kr.