cuz i'm a bartender yes i am

2009-02-21, 12:49:58 / Kategori: Allmänt

Igår blev det ingen skola utan det blev en tripp till farsta istället med Louice the one and only haha (bästa tjejen). Självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr, så det blev en pincett, två hårband (vilket jag faktiskt behövde eftersom jag ser ut som chewbakka i pannan och behöver hårband på mina träningar) och sen självklart, två par suupersöta trosor.
 
Det blev lite stressat på vägen hem eftersom jag skulle vara i näckrosen klockan sex och var hemma tjugo i fem, men jag hann till jobbet i tid och det tog faktiskt en stund för mig att fatta vart det låg någonstans. Hur som helst! Jobbet var jätteroligt, jag fick lära mig kassan (som för övrigt är sjukt svår) och så fick jag hälla upp och servera öl, blanda drinkar som en av bartenderna visade mig, torka och duka av bord och plocka disk och servera mat samt ta beställningar. Jag måste vara den första som fått göra allt det där på min första dag på ett jobb jag aldrig jobbat med förr. Så om någon månad kommer jag kanske kunna hur många drinkar som helst ;)

Eftersom jag var så sjukt taggad på all kaffe jag hade druckit, så orkade jag faktiskt åka till söder och ta en jääättelång promenad med min älskadeälskadeälskade.
Snart åker jag till Berlin med jonathan, och kul att jag drömde att vårat plan kraschade inatt.............................


hanna

besök gärna min blogg och skriv nåt kul :)



2009-02-21, 12:51:16 URL: http://hannawernerods.blogg.se/

c a s p e l i h n a

Låter som en superbra första dag på jobbet!! =)

var dte kul då??



2009-02-21, 12:55:35 URL: http://caspelihna.blogg.se/

Becca

Vad roligt att jobba som bartender;)



Titta gärna förbi i min blogg:)

http://beccanorman.blogg.se



2009-02-21, 12:56:30 URL: http://beccanorman.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?