WHATS THE STORY MORNING GLORY!

2009-01-29, 10:49:21 / Kategori: Allmänt

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! Helt fakking otroligt maaaaad! Oasis, ståplats.. Jag menar, vi var säkert 10-15 meter ifrån scenkanten! Lisa och tappade rösterna under några minuter då vi vrålade till Wonderwall, Champagne Supernova, The Importance of being Idle etc. Shit, jag bara är helt fast vid att vi faktiskt har stått mittemot en av rockvärldens största frontfigur! WOHO!

Innan Oasis så möttes jag, Lisa, Joni, Aksel och Dejmis upp hos Aksel för att äta pizza och dricka lite vin. Strax efter så gled vi till Globen och ställde oss i kö (som inte alls var så lång faktiskt). Jonis såg då Krogen som låg precis där vi köade så vi turades om två och två att gå in och varva några Jägershots. Det värsta kom ju efteråt då jag fick en "baksmälla" efter spelningen.. Huvudvärk och hosta och massa tjut i öronen. Men det var värt det!

Jag fick också ett mycket givande samtal från Nina Jarebrink herself om att jag ska gå för henne på hennes visning den 10 feb. Och sedan ett superbra sms från Soffe om att hon också kommit med! Hur kul som helst eller hur!?
Snart dax för idre också, sitter och väntar på att Sofia ska komma hit och hämta sin dricka (eftersom min lilla kerub ligger och tömmer magsäcken *lessenhest*) så snart bär det av.

Ser f.ö ut som ett jävla fuckface pga av min allergi.. Plus att jag fått en allergis reaktion på nåt som kliar över hela kroppen..


270109

2009-01-27, 19:57:59 / Kategori: Allmänt
Fan, tiden går så fruktansvärt snabbt. Det är redan Oasis imorrn och sedan är det Idre som Louice och Cronja har planerat i flera veckor. Kommer bli så sjukt roligt, har packat lite nu för jag kommer inte ha tid imorrn. Får hålla tummarna så att jag inte blir sjuk, eftersom jag har börjat hostat och känner mig så himla trött hela tiden. Var på casting med Soffe idag, gick faktiskt bra. Trodde jag skulle snubbla eller gå som en giraff men jag lyckade ta mig fram i 10cm höga klackar with graceness! Sedan käkade jag, Lisa och Soffe på donken efter att ha tittat på BikBok's nya jeans-kollektion. Såååå jäkla fina saker, b.la. en sparkdräkt i jeans och en kort liten jeansjacka samt jeansshorts och as-snygga jeans med dragkedjor på benen. If only I had a job...

Gårdagens roligaste händelse måste varit när jag och min man tumlade runt under täcket och kommer sedan på att jag inte har fått recept på mina piller än. Vad gör vi? Jo, vi tvingar på honom kläder så han får springa till sleven och köpa kondomer. Mitt i natten. Klockan var 2. Haha!

(Jag nämner inte hans namn av ren säkerhet, inte för att jag vill säga "min man" hela tiden..hah. man vet aldrig vem som googlar sig själv)

Sitter hur som helst och tittar på Simpsons, dricker kaffe och äter nöt-nånting-kakor. Craaavings.

Let's just say, I like to take chances

2009-01-26, 20:15:27 / Kategori: Allmänt
Blindfold me

260109

2009-01-26, 17:22:46 / Kategori: Allmänt
Somnade runt fyra-halv fem, vaknade upp med min man bredvid mig. Dock på ett sämre humör än vad jag sett förut..
Sånt där kan förvirra mig så hemskt mycket, och ibland att man inbillar sig att det är ens eget fel till bitterheten. Det är inte så roligt att försöka få ur någon om vad som är problemet, få höra att det inte är något samtidigt som han tittar ner i marken och tittar ut i luften runt mig istället för i ögonen, och sedan säga på sms att vi kan diskutera det sen. Självklart är det säkert ingenting, men mina kära vänner, ni vet ju hur jag är.. Får för mig saker och ting.

Flygbiljetterna till Berlin är bokade, det känns bra nu. Dock gick resa på 200kr mer än vad vi hade räknat men det är ju bara småpengar med tanke på att det faktiskt är en flygresa vi talar om..

Nu är det bara att vänta på:
28/1 - Oasis i Globen med Jonathan, Lisa, Aksel, Dejmis och Hannes
29/1 - Idre med 69 andra elever (däribland några av de bästa som existerar i mitt liv)
26/2 - Berlin med Jonathan i fyra dagar, kommer bli asroligt

Stay Fresh

2009-01-25, 19:10:54 / Kategori: Allmänt

Låtar jag ber er att tanka för dom är så sjukligt bra (De jag markerat i fet  text rekommenderar jag starkt!)

The Game ft. Travis Barker - Dope Boyz
The Game ft. Timbaland - Put you on the game

Chris Brown - Wall to wall
Chris Brown - Yo! (Excuse me miss)
Cassie - Long way to go
Kelis - Trick me
Kelis - My milkshake
Kelis ft. Nas - Blindfold me
Mos Def - Sunshine
Mos Def ft. Eminem & Immortal Technique - Tell the truth
Marvin Gaye - Lets get it on
Isley Brothers ft. R-Kelly & JS - Busted
Eminem ft. Dr.Dre & 50 cent - Crack a bottle
Dr.Dre ft. Snoop Dogg - Still Dre
Dr.Dre ft. Nate Dogg - The next episode

T.I ft. Kanye West, Jay-Z & Lil Wayne - Swagga like us
Kanye West - Love locked down
Kanye West ft. T-Pain - Good life
Kanye West - Flashing lights
Timbaland ft. Dr.Dre, Missy Elliot & Justin T - Bounce
Talib Kweli - Miss Hill
The Chemical Brothers - Galvanize
Ludacris ft. Pharrell - Money maker


Nostalgitripp

2009-01-25, 17:37:09 / Kategori: Allmänt


Minns ni Busted med Isley brothers? Jag kommer ihåg att jag hörde den på en "press" på Playahead och blev kär i den på direkten. Den är så himla bra! Jag och Isa har många gånger haft en medleysession på denna låt (där hon är tjejen och jag isley hahaha). Sjukt bra låt hur som helst. Minns ni den?

250109

2009-01-25, 16:17:46 / Kategori: Allmänt

Puh. Har nu duschat, slängt i mig mat och hunnit få på mig myskläder samt gjort en mugg kaffe. Träningen var sjukt skön, vet dock nu att man aldrig ska smörja in sig i hudkräm i ansiktet när man tränar inomhus. Kommer få nya matchställ, vääärsta nostalgiställen som spårvägen hade när min bror spelade där (-98). Det är blåvitrandiga ställ! Askoola ju! Men sen är jag lite skeptisk till våra jävla "prasseloveraller" som vi ska ha på uppvärmningar innan match etc.. Skitfula eftersom vi har bytt märke från Salming till Umbro (Salming har sjukt snygga designer). Meen fuck dat, jag slipper iallafall pröjsa för skiten...

Igår gjorde jag inte mycket. Hade inga pengar så jag kunde inte gå ut med tjejerna.. Hade ingen lust heller för den delen och min man var på väg till mig så det blev en hemmakväll med te och chips och film och massa mys. Beste mannen <3


Jag tänkte att jag skulle försöka plugga eller nåt, men ärligt talat så orkar jag inte. Ska kolla flygbiljetterna till Berlin för enligt jonathan hade priset stigit sen vi kollade sist.



trettioendagar

2009-01-24, 16:34:28 / Kategori: Allmänt

Och vem trodde verkligen på att det skulle bli du och jag? "Hoppas inte för mycket nu"
Men min vanliga otur lämnade mig äntligen, och hoppsan- där dök du upp från ingenstans.
Även om en månad inte är något att hurra över, så vill jag att du ska veta att du betyder så otroligt mycket för mig redan nu. Jag är verkligen glad att jag har dig.. Precis som du sade.

230109 - 01.34

2009-01-24, 01:34:11 / Kategori: Allmänt
Min dag har varit så otroligt seg. Först fick Natalie halvt tvinga mig upp ur sängen för att jag inte skulle missa första lektionen, sen när jag kommer till skolan så är jag bara mest trött och håller på att somna (precis som Lisa som jag allt såg satt och blundande där fram i klassrummet). Och sen åkte vi skridskor! Huuuur kul som helst!
En ännu segare sak är ju att bovarna Nadia och Louice har snott min Scientolog-idé till Religionskursen *ledsen_flikka_90*.. Jag tyckte det skulle bli skitkul att besöka den scientologiska kyrkan men neeeeeeeej här blir ens idéer stulna! BAH! Ska iallafall besöka den mest kristna Pingstkyrkan i STHLM med Jonka the Eagle istället. Kul.

Jag har låtit min bror vara lite kriminell idag, han fick köpa ut åt mig (bara två år kvar annars för min egen del). Så nu har jag två BIB's till Idre och får hoppas på att räcker helt enkelt! Det var dock väldigt pinsamt att bära dom från gullmars till Calle för dom fick inte plats i en systemetkasse utan fick bära allt i hemköpspåse istället.

Min man är för övrigt världens finaste. Tjöt tjöt, blabla tycker väl ni! Men jag är kär och har aldrig varit såhär lycklig i mitt liv! Dock lämnar han mig för Bydalen på söndag och sedan lämnar jag honom för Oasis och Idre. Vi gick till sleven och köpte massa godis, chips, munkar och juice och hade sedan (eftersom jag insisterade) munkätartävling om vem som kunde äta mest utan att slicka sig runt munnen (jag älskar den tävlingen! iallafall om nån förlorar..och att det inte blir jag)

Knytet. Nu. Imorrn har vi en månad..

shoot some heroin and fuck with the stars

2009-01-22, 22:59:19 / Kategori: Allmänt

220109

2009-01-22, 22:50:19 / Kategori: Allmänt

Marine ville inte stiga upp imorse. Hon var stel i ryggen och i armarna, och ville bara ligga kvar. Men ack, hennes sambo Natalie G (som e fett sne) fick henne att stiga upp med det poppiga "come on baby do your duty". Marine halvsov på väg till skolan, och i skolan. Hon fick höra saker som "det ser ut som att du har blivit slagen?" och dylikt. Hon ville bara hem och sova, men ack hjärtat sade nej och benen gick åt Skarpnäckshållet istället till Nadias c to the rib. Men först en snabbis på konsum, eftersom tjejerna var trötta och behövde socker i mängder! Marine (den fine) tog sedan sina ica-kassar hon bar på under sina vackra bajsbruna ögon, och begav sig till fina söder. Hon stötte på en vän vid namn Lukas Fuckersson, och honom följde hon med till 4 sound. Varför vet hon inte.. Hon bad på sina bara knän att slippa följa med Lukas till tunnelbanan då hon ville gå direkt till sin man, men icke. Hennes vän tyckte hon var gnällig och Marine kände att hon dör väl inte av en extra promenix. Sedan begav sig Marine till sin man, där hon sov i alla sina dagar. (Tills han väckte henne och skulle leka mamma och säga att det nog inte är så bra att hon sover för då kommer hon inte somna inatt, pfft)

Nu är Marine hemma, hon är mätt som en get som fått sin egen vikt i mat att äta. Imorrn åker hennes vän till Götet där hon ska mata skötet med lite påle (förlåt)

THE END

00.00

2009-01-22, 00:00:08 / Kategori: Allmänt
Mm. Äntligen nere i varv, eller nästan iallafall. Har inte träffat min man på evigheter känns det som.. Hann träffa honom minst två timmar idag och sen var det bara att dra iväg på träningen. Spinning i en timme. Svetten droppade från mig (ja, bokstavligen droppade från mina öronsnibbar ner på shortsen) Sedan var det bara hem, proppa i sig två stora bitar ungspannkaka och massa sallad- fortfarande hungrig. Gjorde min styrka, efter det stoppade jag i mig en muffin och ett glad mjölk- fortfarande hungrig. Efter det tänkte jag "vad gott med te" och sen tänkte jag ännu längre och gjorde en skål med yoghurt, flingor och russin- fortfarande hungrig. Sen fick jag två bitar mjuk pepparkaka av min kerub- fortfarande hungrig. Jag skulle kunna stoppa i mig en El Maco eller två! Jag älskar att äta..Snart är det jag som är biff.

Sämst att min man åker bort från söndag-onsdag och jag är borta från onsdag-söndag...Och jag som precis är i början av "dendärveckan" vilket är mer sämst än mest.

Jag och Natalie ska titta på "Efter Bröllopet" som verkar ganska bra faktiskt. Min mage kurrar.. Purr

210109

2009-01-21, 12:07:39 / Kategori: Allmänt

22.50

2009-01-20, 22:50:55 / Kategori: Allmänt

Känns som att klockan är för sent på natten, ändå är den bara tio i elva så hela min kropp är helt konstigt inställd. Tittade nyss på Anchorman eftersom jag aldrig såg färdigt den sist.. Den är galen ju. Min humor, på riktigt. Sådär omogen humor hihi. Funderar på att titta på The Notebook igen eller om jag ska sätta in Hitta Nemo. Eller Fight Club.. Var alldeles för längesen jag såg den iofs.. hmmm.. Värt att övervägas!




Imorse med lilla bodil, som ville trampa på tangentbordet
och håra ner hela mig. Lägg inte märke till min potatisnäsa



 


20.17

2009-01-20, 20:17:14 / Kategori: Allmänt
Jag börjar få mina humörsvägningar, så bli inte ledsna om jag är elak någon gång nu i veckan. Just nu är mitt humör "börja inte gråta för att du inte hittar fjärrkontrollen". Jag vill så gärna bara spricka. Av många anledningar.. främst att jag saknar min mamma så otroligt mycket att det gör ont. Och så känner jag mig så otroligt naiv som aldrig tar tag i sådant jag borde ta tag i, som skolan och att plugga lagom varje dag. Istället strunar jag i allt för att jag inte "orkar". Somnade ett tag, och ville inte vakna förräns sent på natten och kunna somna om igen. Kliva upp på morgonen. Jag hatar kvällar, nätter. Allt gör så ont idag.. Alla ord, alla blickar, alla tankar. Och det enda jag vill just nu är ändå att vara ensam.. Helt ensam, i ett litet rum.
Hatar ni mig idag?


Jag har blivit beroende av hans närhet. Det första jag ser när jag vaknar, är honom liggandes bredvid mig och hans fingertoppar som flyter över mina handleder. Det spelas upp framför mig, som en stumfilm. Jag kan iallafall konstatera att han ersätter den tid då jag faller ner i min mörka tanke-pool som inte låter mig ta mig upp som en tillbakaspolad simhoppsbrud. Och nu när jag inte ens fått se honom på två dagar känns det som att allt bara rasas som dominobrickor.. Jag hatar att vara den som är den, som blir såhär bitter. Jag vet inte vad som är felet med mig, jag kanske behöver mer sömn eller nåt.


Te värmer upp mina kalla fötter. Underbart, mjukt, varmt söderte.

i dont know why i didnt come

2009-01-20, 15:44:19 / Kategori: Allmänt

Det får vänta en vecka till. Så bråttom är det inte. Men det känns ändå lite dumt att skjuta upp det.. Men sån är ju jag. Tråkigt bara att "folk" ska bli bittra efter mitt val.. min kropp.

Foto B-kursen verkan ganska så mycket rolig faktiskt. Dock inte i detta väder. Sviniga sverige-väder. Blöta fötter, kalla fötter, beror iofs på dåligt val av skor men ska man så ska man! Det är dags för te och ett försök på Historian.

inte okej



Jag tänkte kila in på mitt gamla färdlektyrkonto och läsa igenom mina 15 bidrag som jag skrev i ettan. Bland annat "Lindsay", min novell "Söt som i Söderte" och alla andra personliga dikter som bara jag förstod. Dom är borta. Helt borta. Färdlektyr har lagts ner, det var det jag tänkte säga. Dåligt...


200109

2009-01-20, 11:18:35 / Kategori: Allmänt

Måste varit den värsta natten någonsin, iallafall på länge. Eftersom jag tränade massor igår så var jag helt slut redan vid halv elva så jag gick och lade mig. Sen flög massa saker runt i mitt huvud. Fotbollen, att jag måste klippa mig, vilka pengar jag ska ha med mig till idre och berlin, att jag ska träna tappert på varje träning (som nu ökat till en träning till varannan vecka alltså 3/4 träningar i veckan). Att jag måste plugga upp massa ämnen, speciellt Natur A och Matte B.. Att jag måste åka till Kungliga Biblioteket igen och beställa nytt material eftersom materialet jag beställte sist bara finns kvar i en vecka (och sedan faktikst ta mig till KB och hämta ut dom)... Och mest att jag bara vill krypa ihop hos min älskling och tycka synd om mig själv, bara pussa på honom och få hans armar omslingrade runt mig och somna..

Hur som helst så låg jag vaken i 4 timmar. Kul va? Skulle upp klockan 10 men får ett sms halv 8 av Nadia (bastardo!)
Önska mig lycka till idag, jag är inte rädd för testet, jag är rädd för att resultatet är positivt och att jag måste sitta och prutta ut allt. Haha.

Eftersom det inte finns någon frukost ska jag åka till Nadianadialiteen och smocka i mig en macka eller två hoho.


Jag tror jag..

2009-01-19, 21:23:14 / Kategori: Allmänt




När får man säga sånt?


 


Jag är på topp

2009-01-19, 17:38:12 / Kategori: Allmänt
Jag var mest duktig idag som tog mig upp klockan elva, och sedan åka och simma med Nadia på eriksdals. Vi simmade 100 längder (1 längd=25=50*50=2500 m!!). Jag är helt utmattad, och jag ska på fysträning om en timme.. helt sjukt vad fit jag känner mig ändå. Jag är snel, och bra.

Ett av de skönaste sakerna är ju att jag kommer att avsluta min UF-kurs denna termin (tenta av alltså). Det betyder att jag inte behöver gå på de lektionerna, och ena lektionen ligger på en tisdagmorgon. Det betyder att jag börjar 11.35 på tisdagar, och måndagar börjar jag typ 13.15 eller nåt.. Asnajs!

MAAAAAAAATDAX!!!!

190109

2009-01-19, 11:42:07 / Kategori: Allmänt

Oj oj vad jag är rädd.. Ringde precis och bokade tid, skall på öppet hus imorrn och sedan är det bara ödet som får bestämma. Fick ingen tid förräns 2a Februari, vilket suger ganska hårt. Jag är inte rädd över vad resultatet kommer bli, utan jag är mer rädd över att berätta för min baby.. Kommer han bli arg, sur, aldrig mer prata med mig? Haha.. Seriöst, skräck är vad detta är!

Sitter hur som helst i köket och väntar på att mina ägg ska bli kokta.. dom har iofs kokat i 10 minuter.. Äggmacka med majonäs och en kopp kaffe, och sedan kura ihop i soffan framför tvn, det är så man ska utnyttja en ledig måndag!



Om någon undrar så har vi varit tillsammans i en månad nu på lördag. Grattis oss.. haha...


180109

2009-01-18, 23:40:15 / Kategori: Allmänt

Känner inte att jag skriver något annat om att jag varit med min man och hur glad jag är och blabla. Uttjatat kanske..? MEN

JAG ÄR!


180109

2009-01-18, 14:21:37 / Kategori: Allmänt
Bakis. Jag är. Bakis.
Det är så sjukt ovärt att vakna på morgonen och sedan bara snurra runt och runt i sängen för man inte kan somna om. Och när man hamnar i dvala eller i R.E.M-sömn så vaknar man av någon jävla dröm som skrämmer livet ur en. Och det blir inte bättre av att man tänker "kan inte klockan bli ett, snälla snälla" (det är motsatsen till att räkna får) för man vill kliva ur sängen en hyfsad tid utan att få ångest över att man gått upp för tidigt eller sovit bort hela dagen. Och det bästa MÅSTE vara ölsmaken i munnen, trots att man borstade tänderna frenetiskt i hopp om att för en gångs skulle vakna med en gudomlig smak i munnen, så består alltid ölsmaken. Under hela dagen också.

...jag har iallafall lyckats ta mig upp, duschat, klätt på mig och fått i mig tre bitar blodpudding (there is a god!) så jag är kiempepigg och ska ta mig till söder snart!

170109

2009-01-17, 14:06:52 / Kategori: Allmänt

Jag har drömt om mat. Och om att jag grät över att jag slarvade bort min mat, ringde mamma och sa att jag behövde pengar till en El Maco. Maten på tallrikarna jag tappade bort var så himla god :(

Ikväll blir det en stund hemma hos Cronja, det lär bli mest mys och kanske mest fekke? Dock har jag inte en enda krona på mig men jag kan säkert också festa nyktert, som Nadia är expert på hihi. Snart kilar jag förhoppningsvis till min baby och sedan direkt därifrån till krökardotter. Låter som en najs lördag!


Jag undrar om det alltid kommer vara för tidigt att säga vad jag känner.. Jag vet att du inte är likadan som jag, jag kan skrika ut mina känslor om jag känner för det, men har inte gjort det för jag är rädd över att du inte ska säga tillbaka det jag vill höra. Ibland behöver du inte ens öppna munnen för att visa vad du vill säga, jag kan se det på dig. Du är så underbar, så perfekt. Samtidigt som jag vet att du är min, så är jag hela tiden orolig över att förlora dig.. Är det inte konstigt så säg?

you do me for a loop

2009-01-17, 00:25:46 / Kategori: Allmänt

Att hamna i sömnkoma måste vara det skönaste och mysigaste någonsin.. Vaknade av alarmet klockan sju imorse, men tror jag snoozade minst fyra-fem gånger. Natalie var inte sen med att göra detsamma, och vi sov fram till tolv. Jag bara sov, sov och sov. Så himla skönt! Dåligt av mig att inte ta mig skolan dock, men det var faktikst värt det. Jag behöve min sömn, min skönhetssömn. Har sovit så dåligt de senaste nätterna så det behövdes, som sagt.

Inte gjorde mycket idag, åkte till stan med min älskade gosrumpa och tittade på riktiga sängkammar-linnen till henne. Till mig blev det två par hur-söta-som-helst-trosor, vilket inte var snällt mot plånboken (och en kjol från monki som inte var snäll mot natalies plånbok hihi). Åkte sedan till söder och köpte tropicana juice till min sjuka älskling som han blev förvånansvärt glad över!

Fick också sjukt pinsamma sms av min mor efter att jag behövt pengar till ett akut p-piller.. Då menar jag pinsamma sms med svar innehållandes av ord som "pippa" och "jag vill inte bli mormor än!". Fast bara för att det är min mor så är hon ganska cool som reagerar så.

Och jag är lycklig som fan. Lycklig, lycklig, lycklig. Jag är sådär mysigt lycklig. Jag kan inte sluta le när jag ser på honom och mitt hjärta bara gör tusen miljarder skutt för varje sekund!


Så nära får ingen gå

2009-01-15, 19:08:51 / Kategori: Allmänt

Mitt psyke skulle kollapsa om jag inte hade dig. Du ersätter mina tankar med bilden av din hand i min och känslan av dina läppar mot mina. Mitt isiga jag tinas upp, smälter för dig, smälter i dina armar. Varje andetag, beröring.. Herregud! Jag är så kär att jag nästan spricker! Och jag kan, jag får, kalla dig min.. För du är bara min.. minminmin..

150109

2009-01-15, 16:08:15 / Kategori: Allmänt

Gårdagen var ju ganska skön på något sätt, först skola och sen träning klockan 20-21 i Farsta, sedan några öl och söderhof och efter det våldgästa min man mitt i natten. Ett spinningpass på 40 minuter är faktiskt inte att leka med kan jag ju säga.. Speciellt inte när man får sån där sadel-värk i rumpan! Och benen blir ju som spaghetti. Vilka svarvade spiror jag kommer få av att träna spinning en gång i veckan i en timme fram till mars! Fast jag fasar lite inför träningen idag.. Löpträning ca 6 km och sedan intervaller.


Och sen projektarbetet! Fysatan vad kul det kommer bli! Vi ligger ju en aning efter, men det kommer bli så otroligt roligt att bara åka iväg till en helt annan stad och med världens bästa Jonka, och ändå ha ett gott samvete eftersom det är i utbildande syfte. Vi hittade alltså flygbiljetter för ca 350 kr var, och sen ett jättefint rum 15 min från stan med tunnelbanan för 72 euro (och det är för tre nätter!). Som tur är slipper vi sova i samma säng eller samma rum eftersom det finns en dubbelsäng i vardagsrummet och en i sovrummet. Låter det inte hur skönt som helst att sitta på en balkong i Berlin när våren börjar krypa fram, dricka en iskall öl och bara ha det trevligt? Helt underbart tycker jag att det låter. Sen ska vi ju besöka typ parker, resturanger, testa riktigt Tysk mat och gå på museum och något härligt uteställe. Sjukt kul..!


140109

2009-01-14, 18:32:49 / Kategori: Allmänt

Vaknade upp med en väldans lust, som min man tydligen inte delade med mig, så jag fick sätta ner foten och säga att i fortsättningen får han ställa klockan tidigare på morgonen. Faktiskt! Jag fick iallafall sova två timmar till och var nära på att inte ens vakna när klockan ringde.. hm..

Och det bästa som hänt idag måste ju vara att jag och Jonathan ska åka till Berlin som projektarbete! Ska bli på sjukt roligt, och ännu roligare om några fler kan följa med. Vilken jäklarns bra idé det är.. Och dyrt blir det ju faktikst inte, om man tänker på hur mycket en weekend-resa faktiskt kan kosta! ASNAJS!

Träning om en timme iallafall.. Spinning i 50 minuter, kommer få ont i vaderna eftersom jag redan sträckt dom. Skit.


<3

2009-01-13, 16:44:58 / Kategori: Allmänt

130109

2009-01-13, 16:22:12 / Kategori: Allmänt

Jag har lyssnat på nostalgilåtar från 2003-04 då jag och mitt lilla crew från skarpnäck hängde på skarpnäcksdiscona, skakade rumpa och fnissande pratade om att "han jag dansade med var feett fiin" eller "euw, såg ni han den där feett fula som dansade bakom mig?!" haha.. Och så "räddade" vi alltid varandra från fula små turkungar som skulle dansa bakom en. Just då levde man nästan på att synas mest och klä sig i de trendigaste kläderna (dvs scala-jeans, pumaskor eller goodyearskor, everestjacka eller gåsjacka och såklart snetoffs och hårsnoddar nere på byxorna). Jag minns att jag verkligen ville passa in, jag hade iallafall scalajeans och pumaskor, och så hade jag horsnoddar längst ner på byxorna. Men eftersom jag hade långa ben redan då så fanns det inga av byxorna som passade mig tillräckligt bra, så dom var alltid för korta. Snetoffs hade jag också, och jag och Isa hade en varsin pannband med skärma, som en keps, från Soulstore (eller nåt). Jag hade en vit och isa hade en röd. Sen jämt när vi skulle hälsa på varandra så pussade vi varandra på kinden. En annan sak var också Playahead.com. "PA-ragg" kanske ringer några klockor? Herregud, man skulle ha så många gb-inlägg som möjligt och ha så mycket text som möjligt om sin bästa vän som man "ÄäLsKkar SåÅå hiiMla MkT". Och webcambilder såklart, helst då man såg typ bh:n (som då var i storlek 65AA) och en plutande mun. Man tog illa upp när man blev kallad för Fjortis också. Så himla kul att tänka tillbaka... hihi. Jag tyckte jag var snygg då, och trodde att killarna tittade efter mig när jag gick förbi.. Uppenbarligen stämde inte det eftersom min första kyss var sommarlovet mellan nian och ettan haha!

Nä, ska proppa ner lite dittan och dattan och sedan bege mig till söder till min finaste!


130109

2009-01-13, 10:05:20 / Kategori: Allmänt
Igår måste varit en av de jobbigaste och mest uttröttande dagarna för denna vecka. Börjar strax över 8, får sitta själv för ingen är på lektionen. Sen bär det av till Kungliga Biblioteket med Louice för att skapa lånekort och sen hitta material (som knappt existerade). Sedan tillbaka till skolan, gå på filosofin, äta och sen fota den där jävla kartongen på Grafen. Åka hem, packa träningskläder, åka till min man och hinna vara där i kanske två timmar (om ens det). Åka direkt till träningen, dö på träningen, åka hem och duscha och äta och sedan åka till min man klockan 22 igen och sova där. Och nu sitter jag här, småförskyld och ska till skolan efter att ha glömt linser och varit tvungen att åka hem och hämta.. OCH missa en kul lektion.

..Fast man kan dra rätt bra slutsatser av detta ändå.. Hade jag inte gjort nåt under hela dagen så hade jag bara suttit hemma och inte alls pluggat. Eftersom jag hade så lite tid över igår så pluggade jag iallafall på domdär jäkla proven jag har om några timmar. Och sen träningarna.. Oj oj vad jag ska bli fit. Löpträning Måndagar och Torsdagar, spinning i 50 min på Onsdagar, Styrka hemma onsdagar och söndagar. Biff, just, det ska jag bli!

OCH IDAG RÖKTE JAG MIN SISTA CIGG INNAN HELGEN! Och jag ska klara det.. för jag är bäst helt enkelt.

120109 01:00

2009-01-12, 01:08:49 / Kategori: Allmänt

Allt kan vändas bara av en blick och en kyss. Men du är nästan mitt allt, och du är min, bara min. Tänk att du blev bara min. Besvarad kärlek måste vara det finaste som finns.




Det känns som att ha små barn när man får göra varma mackor gånger tre när man kommer hem såhär vid midnatt. Awesome! Och att kissen kommer och jamar och springer efter en när man själv springer runt i lägenheten, fram och tillbaka med tallrikar och frågor som "vill ni ha te" kan man knappast klaga på. Dags att dricka skogsbärste och titta på Vicky Christina Barcelona.

min andra halva

2009-01-11, 19:14:08 / Kategori: Allmänt