bröllopsjobb och stekande värme

2009-06-28, 16:07:05 / Kategori: Allmänt

jag är så trött så trött. Man ska inte klaga på värmen för denna värme är den enda vi får i år, men det fläktar ingenting och att ligga ute i 29 graders värme utan vatten att doppa sig i i närheten är faktiskt "jobbigt". Man blir ju iofs lite brun, but still. Det var ingen som kunde/ville följa med och bada så efter städningen lade jag mig här ute på gräset och solade.

Jag har faktiskt tjänat pengar för sammanlagt 10 timmars jobb. Här snackar vi fyllegubbar och kärringar och allt från slisk till irriterande och tråkiga skämt. Jag skulle nog aldrig klara av att vara servitris på en krog med plats för mer än 50 pers. Fy för fulla 50åringar. Sex timmars serveringsjobb igår och fyra timmars städning idag resulterade i en tusenlapp svart. Woho! Fast jobba med en mensvärk som gör att man blir helt svimfärdig är inte heller det lättaste..

Snart blir det mer packning inför flytten.. eller egentligen inte kom jag på nu för det mesta är redan nerpackat ju...
Aja, en dusch ska det bli iallafall, och efter det träffa min älski och äta nåt gott typ. Mumsiii! Snart fyller jag år också, kom ihåg det! På onsdag är det utgång och jag hoppas många följer med =)


Hatar SL ibland.. ofta.. mycket..alltid

2009-06-25, 17:57:22 / Kategori: Allmänt
Har varit ute "hela dagen" i hellas med Malin, af kleen och Sofia. Känns skönt att man är den enda som för "en gångs skull" är blek (jag vet inte hur man säger det för att det ska bli negativt).. Så jag sjönk rätt lågt och gick till solariet faktiskt. Nya rör = brun tjej! ha

Jag är så sjukt taggad på att åka till helsingborg, och vill göra det nu nu nu! Det vore så mysigt om vu hade kunnat stanna längre än det är planerat nu.. Innan var planerna på att stanna i en vecka men det blev för mycket som kom i vägen. Hur som helst så blir det tennisspel, sol och bad och förhoppningsvis Danmark =) sprit sprit

Puss

hallelujah

2009-06-22, 19:31:26 / Kategori: Allmänt
Okej, det är typ ingen som kommer läsa nåt i den här bloggen eftersom jag inte har skrivit nåt på nån månad. Hur som helst så har månaden varit så äckligt hektisk men samtidigt så himla lyckogivande (om det ens är ett ord).

Jag har äntligen fått en lägenhet efter 7 månaders jakt!! Dockska den delas med en bror som är 22 fast definierar ansvar som en femåring haha. Det blir en tvåa i Trollbäckens nybyggda lägenheter, och sjääälvklart är det jag som får rummet eftersom det är jag som har fixat allt, allt allt! Man märker att min bror inte bara lever på mamma utan på mig också typ..

Äntligen är solen här! Förhoppningsvis åker jag, calle, dennis och anna till helsingborg för att göra nåt, annars blir det bara jag och calle. Hur mysigt som helst! Då blir det typ till att fira min födelsedag eller nåt, jag ska iallafall äta tårta och missbruka alkohol =)

Sen är det bokat för en ny tatuering en vecka efter min födelsedag. Jag hoppas innerligt att smärtan inte kommer vara så outhärdlig som alla andra säger.. då kommer jag nog inte klara av att göra den haha.

Så vad gör jag nu? Jo jag städar vårat rum (som natalie äntligen kan njuta av i ensamhet) och stoppar kläderna i säckar och försöker plocka ihop allt. Mendet är så jävla svårt att komma på vart man ska börja någonstans.. Hur som helst så är det faktiskt en hel del kvar, men snaaart snart (om en knapp tvåveckorstid) så får man ett eget trångt och mysigt rum att dela med en rejvbror som föreslår uv-lampor i vardagsrummet.

PUSS