ibland alltså...

2009-11-26, 11:37:22 / Kategori: Allmänt
1. För två år sedan fick jag ont när jag tränade - privatläkaren sa att han mitt knä var överansträngt och jag skulle vila två veckor. Detta gjorde jag två gånger och han sa samma sak. Han sa också att tjejer inte borde spela fotboll.

2. Jag röntgade mig i globen - dom hittade inget

3. I höstas fick jag ont i knät när jag sov och långt tillbaka har jag haft ont av att promenera i bara 10 minuter och att gå i trappor. Jag gick då till sös och fick betala sammanlag 500 kr för att undersöka mitt knä. Läkaren sa att han inte kunde förstå vad orsaken till smärtan var. Han tog in en "knäspecialist" och han såg inte heller vad problemet var. Jag fick röntga (igen) och dom hittade inget.

4. Jag får inte göra en magnetröntgen på SÖS för jag är inte skriven i sthlm. Jag åker till mamma i Bergsjö och får en tid hos en läkare där som säger att jag är svullen pga en inflammation i knäet och smalbenet. Får tabletter och zongel, smärtan går över men har fortfarande ont i knät när jag går en lång sträcka. Han säger också att jag har ont pga att jag är kobent.

5. Jag går till privatläkaren (för kanske femte gången med mitt knä) för att få en remiss på magnetröntgen för jag har fått nog av att alla säger olika saker hela tiden. Får recept på tabletter samt zongel igen. Privatläkaren säger att det inte alls är pga att jag är kobent. Jag är för ung för att få ont av kobenthet och man ska se ut som ett X om man ska ha svårt med knäna. Han säger återigen att "kvinnor är inte byggda för fotboll"

6. Jag ska på magnetröntgen en vacker dag och hoppas fan på att det finns nåt man kan operera för jag orkar inte med denna smärta längre.





Nu ska jag äta gröt.



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?